in

No Limit Fighting Network organizuje bokserski spektakl u Konjicu

Slatka-Tajna.Eu

No Limit Fighting Network bosanskohercegovačka prestižna kickboxing organizacija na čelu sa legendom ovog sporta Dževadom Poturkom u petak 24. decembra sa početkom u 18:00 sati u organizaciji Kluba borilačkih sportova „Balkan „ Konjic, popularni „Casper Gym“ , No Limit Network pravi 14. po redu Kickboxing event u Sportskoj dvorani u Konjicu .

No Limit Fighting Network pravi kickboxing spektakl sa čak 19 mečeva. U internacionalnoj noći kickboxinga u Konjicu nastupaju klubovi iz cijele BiH i Regiona. Prestižni i kvaitetni klubovi iz BiH poput zeničkog „Isaka“, „Flek Tom kat team „ iz Tuzle, „Favorit“ Bihać, „Super pro kickboxing akademija „ Sarajevo, te gosti iz Makedonije, Crne Gore, Bugarske.

Ova manifestacija je podjeljena u tri grupe, amateri, poluprofi i profi dio No Limit – a.

KBS „Balkan“ Konjic „Casper Gym“ će nastupiti sa pet boraca, dva amatera, Omer Masleša i Džan Ždrale, poluprofi borac koji je ujedno i reprezentativac BiH u kickboxingu Harun Sunanović i Edina Halilović i profesionalni K – 1 borac

Sanid Imamović koji ujedno i radi MEČ večeri.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuNastupit će imena u usponu poput Branka Tadića, Almina Hodžića i Ensara Konze.

Sve je spremno za veliki spektakl, ovim putem KBS „Balkan „ Konjic „Casper Gym“ poziva sve ljubitelje sporta, posebno kickboxinga da dođu na ovaj spektakl i uživaju u ljepotama borilačkog sporta. Posebne zahvale u pomoči organizacije, zlatnim sponzorima, Općina Konjic, PD Igman d.d. , Garden City , Mesnice Maksumić bez kojih bi ovo bilo gotovo nemoguće organizovati.

Ismet Nimanović

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

U industrijskom parku Nova Gradiška više od 32 investitora i preko 750 zaposlenih

Draško i dalje Kiji šalje poruke: Stanivuković zamjerio Kockarevoj što je umjesto njega javno izabrala Malog!