in

MILIĆ VUKAŠINOVIĆ progovorio o smrti kćerke Maje – Hayat Production

Slatka-Tajna.Eu

Milić Vukašinović još uvijek ne može da se pomiri sa činjenicom da je njegova kćerka Maja Avdibegović preminula od posljedica predoziranja. Priznaje svoje greške, a jedna od njih je ta što joj je iznajmio stan.

-Kada izgubiš svoje dijete, jedno jedino, komplentna radost svega što si doživio u životu se ugasi. To je žensko dijete, zaljubila se, imala dečka. Družila se s njim, išla tamo, svirali su. Vidim nekad da je pila, osjetim. Malo popije. Najveći problem što je taj dečko već bio na igli. Oni namjerno još nekog uvale da bude na igli. Sjećam se da me je molila da joj iznajmim stan, rekla je da se više neće drogirati. Ja joj iznajmim stan, to je bilo narkomansko leglo – ispričao je Vukašinović i dodao kako još žali zbog toga.

-To je moja najveća greška. Nadao sam se da će biti kako je rekla. U nekom stanju deprimiranosti je rekla: ‘Ja ne mogu da imam normalnog dečka, samo narkomana’. Sama se skidala s heroina. Nije htjela više da se bode. Počela je da halucinira. Par puta je bila u bolnici. I s tim prvim dečkom, i s mužem. Oni odustanu poslije sedam dana i onda i ona s njima – rekao je, pa se prisjetio bolnog trenutka kada je saznao za kćerkinu smrt.

MILIĆ VUKAŠINOVIĆ progovorio o smrti kćerke Maje
Milić Vukašinović sa kćerkom Majom

-Bili smo kod kuće, telefon je zazvonio i novinarka me je pitala je li istina, nisam znao. Kažu, čitam u novinama da su našli Maju mrtvu. Kada u porodici imate ovisnika, onda očekujete da čujete ono najgore o njemu. Maja je bila jako inteligentna, znala je šta i kako da priča sa mnom. Nikad ne bih rekao da je to narkoman. Možeš vezati nekoga, skine se fizički, prođe… Dan prije nego što se to dogodilo, bili smo u Sarajevu, dogovarali odlazak na more – rekao je.

Progovorio je i o svojim unucima, koji su ostali bez majke.

-Ti moji unuci imaju oca, hoće da ih vrati sebi, ali ne može skroz da se skine. Ima to naselje za djecu gdje su oni sada. Socijalna služba je Maji oduzela djecu davno, kad su imali četiri-pet godina. Kad dođem u Sarajevo i vidim tamo, ono je katastrofa. Slao sam Maji novac za njih, a onda vidim oni grizu neki keks stari tamo od deset dana. Ne mogu da ih uzmem, nisam ih vidio otkako je pandemija. Čujem se s njima, oni imaju telefone. Čujem se s njihovom odgajateljkom. Znaju šta im se dogodilo sa majkom. Tamo imaju uslove za odrastanje, nadam se da neće krenuti putem ovisnosti – zaključio je Milić Vukašinović

Izvor: expresstabloid.ba Piše: N. N.

Comments

Komentariši

Loading…

0
Legend

Written by Redakcija

Community ModeratorContent AuthorYears Of MembershipVerified User

Global Finance proglasio UniCredit Bank d.d. najboljom bankom za finansiranje trgovine u BiH

“Ona je ta koja nama treba da objasni šta je bilo i šta će biti…”