in

Draško i dalje Kiji šalje poruke: Stanivuković zamjerio Kockarevoj što je umjesto njega javno izabrala Malog!

Slatka-Tajna.Eu

Draško Stanivuković teško je podnio to što je Kristina Kija Kockar javno otkrila da joj se Siniša Mali više sviđa od njega.

Pjevačica je prošlog utorka gostovala u emisiji “Ami Dži šou” na televiziji Pink, gdje je u anketi umjesto gradonačelnika Banjaluke odabrala srpskog političara. Ognjen Amidžić je počeo svoju igru “ili-ili” kako bi Kija birala između političara, a onda je rekla: “Ja već znam koga ću da izaberem.”

Na ekranu su se smjenjivale fotografije Vanje Udovičića, Aleksandra Šapića, Tome Momirovića, Siniše Malog i Stanivukovića. Kija je na kraju imala izbor između Draška, s kojim je povezuju, i Siniše Malog, ali je ipak izbor pao na ministra finansija.

To se dečku njene koleginice Tanje Savić, po svemu sudeći, nimalo nije dopalo. U prilog tome svjedoči prepiska koju je Kija objavila na Instagramu. Ona je svojim pratiocima pokazala poruku koju je dobila, a s obzirom na to da je to bila pjesma Saše Matića “A ti si izabrala njega”, nije bilo teško zaključiti da je pošiljalac bio Stanivuković. On, izgleda, i dalje pati za Kijom, s obzirom na to da na sve načine pokušava da s njom ponovo ostvari komunikaciju. Kako stoje stvari, Kockareva ni pet para ne daje za to, već mu jasno stavlja do znanja da nema namjeru da se s njim upušta u bilo kakvu komunikaciju.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










ekskluziva.ba


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

No Limit Fighting Network organizuje bokserski spektakl u Konjicu

UPFBiH: Ako električna energija za privredu poskupi više od 20 posto, privrednici neće potpisivati ugovore o snabdijevanju