in

DJEVOJKA MU JE BILA NEVJERNA: Da li Mirza Selimović prašta prevaru?

Slatka-Tajna.Eu

On kaže da nikada ne prašta preljubu! Folker je u prošlosti doživio da ga djevojka do koje mu je stalo prevari.

Međutim, ma koliko je volio on je odlučio da stavi tačku na taj odnos. Pjevač je pričao o rijalitijima, prijateljstvu na estradi, silikonima, ali i gej brakovima.

Treba li ukinuti rijalitije?

– Da, jer su toksični! Omladina je zbog rijalitija i ružnih stvari koje gleda na televiziji postala agresivna. Neka se ljuti ko hoće, ali smatram da ne treba da postoji ta vrsta programa.

Postoje li prijateljstva na estradi?

– Postoje! Ja imam malo ali odabrano društvo. Moj najveći prijatelj sa estrade je Dženan Lončarević, sa njim sam baš blizak. Volim i poštujem Ivanu Selakov, Milicu Todorović, Milicu Pavlović… Sa njima sam u kontaktu, viđamo se, ali ne toliko često, jer ni ja ni one nemamo previše slobodnog vremena.

Da li su silikoni mjerilo ljepote?

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Ne, oni nisu mjerilo ničega! Silikoni mi se nimalo ne sviđaju. Volim prirodne djevojke, one su moj tip. Naravno, ne osuđujem nikog ko je stavio implantate jer svako ima pravo da radi šta hoće sa svojim tijelom. Nije lijepo pretjerivati ni u čemu, pa ni u plastičnim operacijama.

Podržavate li gej brakove?

– Neka ljubi ko koga hoće. Nije moje da sudim. Svi su dobrodošli kod mene na koncerte, ja ne dijelim ljude ni po nacionalnosti ni po seksualnom opredjeljenju.

Da li prevaru treba praštati?

-Ja ne praštam! Desilo mi se jednom… Djevojka mi je rekla da me je prevarila i to joj nisam oprostio. Prosto, ako te jednom prevari, uvijek će! Ja sam tip koji ne vara. Imao sam iskušenja, to je normalno, ali bolje da vezu okončam na pošten način nego da nekog pravim budalom.

(Express/Informer)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Zvezda propustila priliku da pobijedi prvaka Evrope

GEST VRIJEDAN PAŽNJE: Zbog čega je Marija Šerifović iznenada došla u Bosnu i Hercegovinu?