in

OTIŠLA JE VELIKA ZVIJEZDA DENS SCENE: Kasandra preminula nakon duge i teške bolesti

Slatka-Tajna.Eu

Preminula je kraljica nekadašnje dens scene u Hrvatskoju  scene Davorka Ručević, u javnosti poznatija kao Kasandra.Prmeinula je 3.decembra,a tek sada se sazanalo za ovu vijest,jer je već godinama nestala iz javnog života.

U nedavnom intervjuu, izjavila je da je imala endometriozu, nije mogla hodati. Riječ je o bolesti koja se, objašnjavaju liječnici, javlja od rane mladosti i može poremetiti menstrualni ciklus, a ako se ne liječi, može dovesti i do neplodnosti. Najčešće je imaju žene koje nisu rađale, a ciste se uklanjaju hormonalnom terapijom ili laparoskopskim zahvatom.

Posljednji se put u javnosti pojavila 2007. kada je bila na rođendanskom slavlju bivšeg menadžera Vladimira Mihaljeka Mihe u jednom zagrebačkom hotelu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Proslavila se hitom “Nisi ti jedini na svijetu”, a 1994.godine nastupila je na Zadarfestu s pjesmom “Kazna”. Za pjesmu “I Gotta Feeling” snimila je spot koji se smatrao najskupljim dotad u hrvatskoj glazbenoj produkciji, a s istom pjesmom je nastupila na Zagrebfestu 1994. godine.Od nje se oipraštaju mnogi prijatelji,kmolege i nekadašnji saradnici.

(Express/ Jutarnji)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Bijela kod Konjica: Deset obitelji preuzelo ključeve stanova / Bljesak.info

BH UDRUŽENJE DERBY: PRIZNANJE ZA 25 GODINA USPJEŠNOG RADA