in

OBRAČUN U “ZADRUZI”: Dragojevići ulaze za Novu godinu!

Slatka-Tajna.Eu

Porodica Dragojević teško podnosi emotivno stanje Dejana Dragojevića otkako ga je Dalila prevarila, a potom se ponovo pomirili.Kako se sada navodi, Dejanovi najbliži članovi porodice – majka Biljana, tata Goran i brat David spremni su da uđu u Zadrugu i suoče se “oči u oči”.

Nije tajna da Dragojevići sa bivšom, a po svemu sudeći, i budućom snahom, nisu u dobrim odnosima, a sada su riješeni da se sa njom i obračunaju i to u programu uživo, kada tokom novogodišnjih praznika porodica posjećuje zadrugare.

Biljana, Goran i David su spremni da uđu u Zadrugu u novogodišnjoj noći. Oni su riješeni da otvore Dejanu oči i da ga odvrate od definitivnog pomirenja i vraćanja na staro. Uopšte ih ne zanima šta će Dalila da kaže i da li će da napravi skandal. Biljanu opšte ne zanima Dalila, ona vidi da njen sin nije dobro i želi da mu pomogne da se izvuče iz svega, da očvrsne i da mu da do znanja da ima gdje da se vrati nakon rijalitija te da su su vrata porodične kuće za njega uvek otvorena ali bez Dalile sa kojom je spremna i da se obračuna te da joj kaže sve u lice šta misli – navodi izvor.

Sa druge strane, Dalilin otac Huso Mujić spremio je paket za Dejana i Dalilu i ne planira da uđe u Bijelu kuću. On je izgubio kontakt sa Goranom, Dejanovim ocem nakon izjava koje je dao za medije.

– Neću ulaziti u Zadrugu, poslao sam im paket dnas, nadam se da će dobiti. Nisam se neko vrijeme čuo sa Goranom, ne znam da li on ulazi. Pogodili su me neki komentari koje je davao za novine ali razgovaraćemo. Nisam ni siguran da li su novine napisale istinu pa ne mogu unaprijed da se ljutim na čovjeka. Polako da se sve slegne, razgovaraćemo – rekao je Huso.

(Express/Telegraf)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Težim da idem stopama najboljih

Unauthorized Affiliate – error page