in

KORONA GA JE ZAUSTAVILA: Dino Petrić nije nastupao u finalu “Slovenija ima talent”

Slatka-Tajna.Eu

Pjevač Dino Petrić publici se predstavio u prvoj “The Voice”, a ove godine je odlučio sreću okušati u slovenskom šou ‘Slovenija ima talent’ u kojem je došao do finala ali nažalost publici nije uspio predstaviti svoj nastup za finale jer ga je u tome spriječila korona.

– Neću lagati, jako mi je žao zbog svega! Neposredno prije finala, korona mi je onemogućila završni nastup! Nemam nikakvih simptoma pa sam bio još više šokiran i shrvan kad sam vidio pozitivan test. Život je tako posložio karte i tu se završava moj put u slovenskom “Supertalentu”. Međutim, neću očajavati, jer i ovo je za mene bila još jedna nadasve lijepa bajka – izjavio je Dino.

Slovenskoj publicise predstavio s pjesmama “Meni dobro je” Jana Plestenjaka i hitom grupe Pop Design “Ko si na tleh” i stekao je naklonost publike i dobio veliki broj obožavatelja u Sloveniji i zato mu je žao što nije uspio predstaviti i svoj finalni nastup, ali zahvalan je što mu se pružila iva prilika.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Presretan sam zbog svih dobrih komentara, dojmova i ljubavi! To što se događalo stvarno mi je uljepšalo godinu, plasman u finale dao mi je neizmjeran poticaj. Želim se zahvaliti svima koji su me podržavali u nastupima, prihvatili me i glasali baš za mene- poručio je.

(Express/ Večernji)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Nikad razočarenje, uvijek lekcija: Pogledajte Lanino izdanje u finalu

Novinarka postala hit na društvenim mrežama!