in

Keba ni da čuje za Severinu! Pjevač ovako reagovao na pomen bivše snajke, a onda otkrio kako se njegov sin osjeća poslije razvoda!

Slatka-Tajna.Eu

Pevač Dragan Kojić Keba uskoro će svoju vernu publiku obradovati duetom, za pevačicom, koja još uvek nije poznata javnosti.

Dok je sa ushićenjem pričao o novoj numeri, Keba je za 24sedam otkrio da li žali što nije snimio duet sa bivšom snajom, Severinom Vučković, koja važi za veliku zvezdu na estradi.

Osim toga, on je otkrio i kako se njegov sin Igor Kojić oseća posle razvoda, ali i kakvog zdravlja je supruga Olja.

– Sve vas pozivam, biće dobra zakuska, druženje i dobri intervjui – rekao je Keba, a na pitanje o duetu sa Severinom, on je odmah promenio boju u licu i odgovorio veoma kratko, ne želeći da spomene ime svoje bivše snaje.

– Mi pričamo o duetskoj pesmi sa devojkom koja se zove Marina – kazao je kratko on.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










S obzirom da se pevačev sin nedavno razveo, Kebu je otkrio kako se njegov naslednik oseća posle svega, budući da u javnosti nije želeo da detaljiše o razlazu od Seve.

– Ne znam, pronađite ga i pitajte. Dobro je. Ako vidiš osmeh na mom licu, znači da je dobro. Svi su dobro – rekao je Keba ističući da žuri dok su mu se kapljice znoja slivale niz lice.

Kurir.rs/24.sedam/M.M.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Regulišite cirkulaciju uz pomoć ove tri biljke

Postali smo podanici burzi i klađenja za buduće cijene