in

Kako izgledaju djeca Jovane i Željka Joksimovića: Lica blizanki su pokazali tek jednom, a i sina skrivaju (Foto)

Slatka-Tajna.Eu

Par je dobio u aprilu 2014. sina Kostu, a njihove kćerke blizanke Ana i Srna su rođene u oktobru 2017. Zanimljivo je da je par tek jednom pokazao djevojčice i to na njihov prvi rođendan.

-Prije godinu dana došle su na svijet.. Danas, oni su moj život, NAŠ ŽIVOT, napisala je Jovana na Instagramu 2. oktobra 2018. uz fotografiju kćerki. Voditeljica i pjevač su tek jednom ranije snimljeni s blizankama Anom i Srnom dok su izlazili iz bolnice nekoliko dana nakon njihovog rođenja.

Joksimović je objavio fotografiju iz prve šetnje s kćerkama dok su imale dva mjeseca. Na njoj njegova supruga Jovana i sin Kosta guraju dvostruka kolica i ne vide se lica djevojčica.

Supružnici paze na privatnost sebe i djece pa tako nisu pokazali ni sinovo lice na rijetkim njegovim fotografijama na Instagramu.

Inače, Jovanu i Željka je 2008. spojila Eurovizija u Beogradu koju su vodili zajedno te je pjevač svojevremeno otkrio da su se međusobno svađali u backstageu. Kada su Željko i Jovana započeli vezu, pričalo se da je zbog njega raskinula petogodišnju vezu, odnosno zaruke s biznismenom Aleksandrom Zeremskim.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Joksimović i voditeljica su tri puta izrekli sudbonosno ‘da’. Prvi put su se vjenčali na Maldivima 20. januara 2012. godine, no po povratku u Srbiju pojavili su se problemi oko priznanja tog braka.

Još jednom su se vjenčali u prisustvu svjedoka u svom stanu u Beogradu, a 2014. godine uživali su u crkvenom vjenčanju i svadbenom veselju na kojem je bio i sam vrh srbijanske elite.

Podsjetimo, Željko iz prvog braka s Vesnom Avramović ima 26-godišnju kćer Minu.


azra.ba


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Mozzart dio uspješne sportske priče “Izbor najboljeg sportiste BiH”

ONE PRAVE RAZLIKU:Snaga žena je u spremnosti i volji da podrže druge žene na poduzetničkom putu