in

BITNO JE DA PREVAGNU LIJEPI DOŽIVLJAJI: Lepa Brena o braku i savjetu sinovima

Slatka-Tajna.Eu

Lepa Brena priznaje da je večiti optimista, da je uz supruga Bobu Živojinovića na pravi put izvela djecu i da sada uživa u danima spokojstva.

Sedmog decembra, prije tri decenije, počela je najljepša ljubavna priča Jugoslavije, koju njih dvoje žive i danas. Tada u zenitu slave Fahreta Jahić poznatija kao Lepa Brena i proslavljeni teniser Slobodan Boba Živojinović, izgovororili su sudbonosno “da”, a javnost je imala prilike da gleda njihovo vjenčanje. I tri decenije kasnije svadba vijeka se prepričava, a njima te scene uvijek izmame osmijeh na licu i toplinu oko srca.
– Da bi opstao brak bitno je da prevagnu lijepi doživljaji, pozitivne emocije i napredak. Svi smo imali napornih 30 godina sopstvene karijere, uspona i padova, ali vjera u ljubav, podrška, tolerancija i želja za opstankom porodice su najvažniji – kaže za “Super TV” Lepa Brena.Pjevačica je progovorila o sinovima.

-Moji momci znaju Bobino i moje mišljenje o braku. Treba ući u tu priču spreman, zreo i odgovoran, zaljubljen i sa vizijom šta dalje. Brak i djeca su veoma odgovorna priča i oni su odrasli isto tako. Bili su željena djeca i njima je dato sve što treba da se da u jednoj porodici. Ljubav, vjera, samopuzdanje, podrška oba roditelja, i kad odluče da polete iz tog gnijezda, znali smo da će ići stabilno dalje. Ako vjeruju da imaju osobu pored sebe za tu priču, imaju naš blagoslov. Ali prije 30-te nek ne požuruju previše- rekla je.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










(Express/Blic)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Izet Fazlinović predvidio pandemiju

Tri vozila učestvovala u nesreći na Kovačićima (FOTO)