in

BH UDRUŽENJE DERBY: PRIZNANJE ZA 25 GODINA USPJEŠNOG RADA

Slatka-Tajna.Eu

U subotu 18. decembra 2021. godine, Bosanskohercegovačko udruženje Derby je održalo svoju redovnu Godišnju skupštinu na kojoj je prezentiran rad udruženja u proteklih 12 mjeseci.

Ferid Kevrić, menadžer BH Udruženja Derby, ukratko je govorio o istoriji postojanja udruženja koje je u januaru 2020. godine slavilo srebrni jubilej, odnosno 25 godina postojanja i rada, a potom je ukratko prezentirao i rad udruženja za proteklu godinu.

 

Svih dvanaest članova trenutnog Upravnog odbora će nastaviti obavljati tu funkciju i u narednih 12 mjeseci. Nije bilo prijedloga niti nominacija za nove članove tako da Odbor ostaje u nepromjenjenom sastavu.

Skupu su prisustvovali i gosti iz Birminghama. Anes Cerić, menadžer BH UK Networka se ukratko obratio prisutnima te je čestitao još jednu godinu uspješnog rada i naveo kako BiH udruženje Derby može biti najbolji primjer svim udruženjima u Velikoj Britaniji šta se sve može postići dobrim radom. Emir Bolić je također pohvalio rad Centra, te pozvao Bh. dopunsku školu Derby da posjeti BH UK Network kada budu bolji epidemiloški uslovi.

 

U ima BH UK Networka, Anes i Emir su udruženju uručili srebrnu jubilarnu nagradu u povodu 25 godina postojanja i rada.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Nakon završene Godišnje skupštine, upriličena ja dodjela novogodišnjih paketića za učenike Dopunske škole.

Izvor: BH UK Network

 


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

OTIŠLA JE VELIKA ZVIJEZDA DENS SCENE: Kasandra preminula nakon duge i teške bolesti

Zimski dani su vrijeme da se obrati pažnja na imunitet