in

Rekla si mi da si malo umorna i da ti se spava: Sestra Merime Njegomir otkrila detalje posljednjeg razgovora sa pjevačicom, neutješna

Slatka-Tajna.Eu

Pevačica Merima Njegomir preminula je pre tačno mesec dana posle teške i kraće bolesti.

Iza sebe ostavila je četvoro dece i sestru Ninu Pavić, koja se sada oglasila na svom Fejsbuku gde je podelila emotivnu poruku.

Ona je evocirala uspomene na poslednji razgovor sa njenom Meri kako ju je zvala, i istakla da žali što nije uspela da je vidi pre nego što je izgubila bitku sa opakom bolešću.

– Idu praznici, vreme želja. Ja imam samo jednu, da je to što sam te na sutrašnji videla poslednji put, a na jučerasnji poslednji put čula, bude ružan san. Tad si mi rekla da si dobro i da si samo malo umorna i da ti se spava i da ti javim svoje rezultate, brinula si. Rekla sam ti da ne brineš i da ću ja biti dobro samo ako ti budeš dobro. Odgovorila si “važi”, a ja ti rekoh, spavaj, čujemo se”, a onda su mi javili da si zaspala. Od tad su dani dugi, noći jos duže, a jutro najtužniji deo dana jer se pitam da li sam budna ili spavam i kad će ovaj ružan san da prođe, predugo traje – napisala je Nina uz pesmu “Zajdi, zajdi” koju je nekada pevala njena sestra.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Kurir.rs/I.B.


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Ovako nanesite korektor i savršeno prekrijte podočnjake

Ulazimo u euro, uskoro ova institucija neće biti ono što je bila