in

Kiara otputovala u SAD, najveća joj je briga hoće li je Djed Mraz pronaći u San Franciscu

Slatka-Tajna.Eu

Kiara Goršić otputovala u SAD na liječenje

Foto: HTV / HRT

Mala Šibenčanka Kiara Goršić koja boluje od zloćudnog tumora na mozgu otputovala je jutros s obitelji na eksperimentalno liječenje u Sjedinjene Američke Države! Novinar Petar Mikuličin razgovarao je prije odlaska na put s Kiarinim roditeljima, mamom Mateom Lambaša Goršić i tatom Valentinom Goršićem.

– Osjećaji su pomiješani, i dalje postoji strah od odlaska u nepoznato, a istovremeno sreća jer smo uspjeli. Kiara je uspjela zahvaljujući svim divnim ljudima Hrvatske i šire koji su nesebično stali uz nju i omogućili joj da ide u daljnu bitku i pobjedu, kazala je Kiarina mama Matea Lambaša Goršić.

Tata Valentino rekao je da je do sada kroz humanitarne akcije prikupljeno 16 milijuna kuna, a još tri milijuna kuna mogu računati od fondacije “Mila za sve”.

– Znamo sve detalje liječenja kemoterapije s lijekom potpuno nove generacije. Liječnica koja će voditi Kiarino liječenje u San Franciscu prva je liječnica, od kada smo saznali za ovu bolest, koja je govorila o budućnosti. Nije se ograničila na godinu dana, godinu i pol dana već gleda u budućnost. To nas je razvedrilo i znamo da ovaj put mora biti uspješan, rekao je Valentino Goršić.  

Hrvati koji žive u SAD-u masovno su se javili za pomoć Kiari

– Imali smo more poziva, more mailova ljudi koji nesebično staju od tamo uz našu Kiaru. Par je i šibenskih obitelji koje tamo žive i jedna od tih obitelji će nas i dočekati na aerodromu, rekla je mama Matea.

Dodala je da se Kiara osjeća dobro, ali da je mori velika briga hoće li je Dida Mraz u velikom San Franciscu uspjeti pronaći.

 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

U Jajcu otvoren Pčelarski centar

Napoli pokazao da je zreo za Scudetto i savladao Milan na San Siru