in

Zmajevi su sinoć imali istinskog vođu: “Zadovoljan sam, ostaje samo žal zbog primljenog gola…”

Slatka-Tajna.Eu

Naši momci su se dobro držali, poklekli su tek pred sami kraj i na kraju su minimalno poraženi.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Iako po prvi put u ovom sastavu, vidljiva je bila volja i želja naših momaka da se prikažu u dobrom izdanju, što se na kraju i desilo. Brojne pohvale dobio je defanzivac Zrinjskog Hrvoje Barišić koji je mora se to priznati imao dosta posla.

Barišić je djelovao sigurno, mirno i samouvjereno, te nema sumnje da je osvojio simpatije stručnog štaba i navijača. Mnogima se činilo da se radi o nogometašu koji u reprezentaciji ima bar 50-tak nastupa.

Iz Los Angelesa se javio za SportSport.ba iskusni defanzivac jesenjeg prvaka naše zemlje mostarskog Zrinjskog.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

“Pričamo još evo između sebe o utakmici. Možemo biti zadovoljni s obzirom da smo igrali sa igračem manje 60 minuta. Amerikanci su imali posjed, ali ne i neke izrazite šanse. Mislim da smo pokazali određeni kvalitet, šteta zbog tog primljenog gola u posljednjoj minuti“, riječi su Barišića.

Domaćin je pokazao da ima kvalitetnu ekipu igrača sastavljenih iz MLS-a.

“Vidi se da Amerikanci imaju uigran sistem. Koji god igrač da je ušao radi iste kretnje, a s obzirom koliko ulažu nije ni čudo da izrastaju u nogometnu silu“.

Dobio je brojne pohvale, jasno je da se radi o nogometašu reprezentativnog kalibra.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

“Zadovoljan sam svojim nastupom. Uvijek može i mora bolje, ali mislim da sam u ovom trenutku dao svoj maksimum. Nakon crvenog kartona smo imali puno više trke da nadoknadimo igrača manje. Nismo izdržali, ostaje žal…“

Debitovao je za reprezentaciju, ali s obzirom na iskustvo i kvalitete nije se osjetila trema. Čak naprotiv, djelovao je kao pravi vođa naše selekcije, bodrio je saigrače, davao upute, bodrio mlađe kolege…

“Velika je čast biti u reprezentaciji. Nisam ni bio svjestan da je ovo moj debi zbog fokusa na utakmicu. Vidim sada po porukama podrške i od navijača i svih ostalih koliko je to velika stvar“.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Sada mu tek slijedi odmor.

“Praktički nisam ni imao odmor, sada tek počinje onaj ‘pravi’. Vraćam se kući, pa sa obitelji malo se opustiti i onda opet kreću pripreme za nastavak prvenstva“.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Zrinjski ima lijepu prednost nad Tuzlom City, no opuštanja u redovima Plemića nema.

“Želimo ući u nastavak maksimalno ozbiljno, nema opuštanja, ništa nije gotovo. Mi smo toga svjesni. Želimo zadržati ovu ozbiljnost i uz naporan rad krenuti odmah u nove pobjede“.

U Mostar se vratio iz Tuzle City, bio je velika želja čelnika kluba i navijača. Na kraju su svi sretni. Barišić se osjeća sjajno i pruža kvalitetne partije, a Zrinjski ostvaruje ciljeve.

“Baš tako. Znamo se dobro. Mostar je grad u kojem se osjećam fenomenalno, imam tu i svoje prijatelje. Na kraju sam sa Zrinjski ostvario rekordan uspjeh, a došao je i u poziv u reprezentaciju koji zaista puno znači“, dodao je iskusni stoper Zrinjskog Hrvoje Barišić na kraju razgovora za SportSport.ba.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

sve više restrikcija diljem svijeta

GOGA SEKULIĆ OPLELA PO STARLETAMA: Žele da budu poznate po svaku cijenu