in

“Treba pokazati Evropi da su muslimani na Kosovu i u BiH jako važan dio EU tradicije!”

Slatka-Tajna.Eu

Profesorica, nekadašnja istraživačica u Haškom tribunalu i bivša saradnica haškog tužioca Geoffrey Nicea, Nevenka Tromp, gotovala je u Centralnom dnevniku kod Senada Hadžifejzovića na Face TV-u.

Na početku je navela da srpska strana gubi rat.

“Napravila je genocid i ide se na Dejton koji formira RS! Evropa u svojim dokumentima kaže da zasniva svoje postojanje na judeo-kršćanskoj ideologiji!”, navodi.

“Hrvatska je etnički homogenija nego što je počela rat! Srpska strana gubi rat, napravila je genocid i ide se na Dejton koji formira RS!

Kutelijerov plan je etnički podijelio BiH! U procesu smo permanentne stabilnosti! To je stanje da svi dramatični dogovori koje se sad dešavaju, to je toliko detalja, a velika slika ostaje ista! Otvoreni Balkan je totalna glupost! Rata biti neće! Permanentna stabilnost je takva da uvijek postoji strah!”, ističe.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku“Treba pokazati Evropi da su muslimani na Kosovu i BiH nevjerovatno važan dio EU tradicije!

Evropa u svojim dokumentima kaže da zasniva svoje postojanje na judeo-kršćanskoj ideologiji! Ovaj scenarij permanentne stabilnosti će ostati! Najveći problem je da shvatimo zašto nema političke inicijative da vas neko podrži!”, kazala je Tromp.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

KIJA KOCKAR SE KAJE ZBOG PJEVAČKE KARIJERE: Pola estrade je mutavo

Čivava obožava krasti odjeću vlasnici