in

Saša Popović uhvatio Suzanu sa drugim u akciji: Dobio šok fotku supruge sa zgodnim momkom, odlijepio od ljubomore! (FOTO)

Slatka-Tajna.Eu

Suzana Jovanović, supruga Saše Popovića otkrila je sve tajne o njihovom braku, a potom ispričala i situaciju kada je dobio sliku sa manekenom.

Pevačica Suzana Jovanović je bila gost na K1 televiziji i iznela je tajne iz života sa Sašom Popovićem, te je ispričala i detalje koje niko nije znao, a tiče se njenog supruga, koji joj je pravio ljubomorne scene zbog manekena, koji je glumio u njenom spotu.

Naime, Suzana je ispričala kako je uspela da sačuva brak sa Sašom i nakon 25 godina ljubavi.

– Sale i ja smo sudbinski bili predoređeni jedno za drugo, kada smo se prvi put sreli nije bilo reči, dovoljan je bio pogled i znali smo da smo rođeni da budemo zajedno. Dugih 25 godina prelepe ljubavi, a da biste toliko ostali sa nekim morate da volite i njegove mane i lepe osobine. Negde nalazimo kompromis i to je ključ uspeha – rekla je Suzana za K1 televiziji i dodala:

– Stvorili smo mnogo toga i zato se sad još više volimo i cenimo. Najveći uspeh nam je što smo u ovom vremenu izveli decu na pravi put – ponosno je ispričala pevačica.

Kao bomba odjeknula je vest da je Saša prestao da bude direktor ,,Grand produkcije”, a Suzana ne krije da je bila presrećna kada je saznala za to.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Bilo je trenutaka kada sam rekla Saletu „Dosta bre više“, mnogo sam srećna jer nema više tu ogromnu odgovornost. On je perfekcionista i dan danas puno radi – jednostavno rečeno on je radoholik, a sigurna sam da će mediji pisati o njemu i kada se povuče, jer je jedan od onih interesantnih ljudi – ispričala je Suzana, a onda ispričala anegdotu sa snimanja spota.

– Moja ćerka Aleksandra je bila sa mnom u Turskoj kada sam radila spot i ona je slikala mene i manekena iz spota i poslala Saletu sliku. Sale je odmah rekao da se maneken skloni dva metra od mene, našalio se naravno – rekla je Suzana.

 

republika.rs


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

“Odigrali smo dobro, a imali smo i neke šanse”

Crno i zlatno! Seka pokazala ubitačni dekolte: Aleksićeva ukrasila grudi cirkonima, puca od s*ksepila! (FOTO)