in

Najbogatiji klub na svijetu želi Edina Džeku i to već narednog mjeseca!

Slatka-Tajna.Eu


Newcastleu treba napadač


Epitet “najbogatijet” imaju već neko vrijeme, ali još uvijek čekamo na njihove konkretne poteze.



Newcastle je pao u ruke super bogatih Saudijaca koji ovaj kultni tim žele učiniti velikanom evropskog nogometa. Vjeruje se da će nadmašiti i vlasnike Manchester Cityja i PSG-a, no još se čekaju prvi potezi.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Svrake se bore za opstanak, to im je prioritet, a vlasnici već u januaru žele dovesti zvučna pojačanja kako bi se izbjegla tragedija i povratak u Championship. Spominju se razna imena na svim mogućim pozicijama, ali čini se da je prije svega neophodan kvalitetan napad.

Povezivao se napadač Fiorentine Dušan Vlahović, no on nema želju da seli u Newcastle, pa su otočki mediji donijeli nove informacije. Britanski The Sun smatra da Newcastle planira da posudi Anthonyja Martiala iz Manchester Uniteda za oko šest miliona funti.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa

Martial nije prvi izbor kod Ralfa Rangnicka i vjeruje se da su na Old Traffordu spremni da ga puste uz određenu novčanu naknadu. Opcija sa posudbom bi im možda i više odgovarala u ovom trenutku.

Za Francuza se zanima i Juventus, a on je nedavno preko medija saopštio da u januaru želi da ide, zbog čega je naišao na žestoke kritike od strane novog menadžera Rangnicka.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










The Sun dalje piše da je u opticaju i bh. reprezentativac Edin Džeko. Iako ima 35 godina, Džeko pokazuje klasu, a Englezima je ostao upamćen zbog nastupa u dresu Manchester Cityja. Danas je igrač Intera s kojim je sjajno otvorio sezonu i već je dao 11 golova.

On je kao igrač Cityja postigao 50 golova u Premier ligi uz 24 asistencije, a Newcastle će pokušati da otkupi njegov ugovor, svjestan da sa “sitnicom” može ispuniti Interovu želju, ali pitanje je želi li aktuelni prvak Italije u sred sezone ostati bez svog ponajboljeg igrača i prvog strijelca?

Iz te tačke gledišta, izgleda nemoguće da Edin u januaru promijeni sredinu, ali ako Englezi kažu da će Newcastle pokušati da dovede najboljeg bh. nogometaša, ko smo mi da im ne vjerujemo?

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa








Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Posne starinske pekmezare

DRAGANA MIRKOVIĆ VAŽI ZA NAJBOGATIJU PJEVAČICU NA ESTRADI! Evo koliko je “teška”!