in

KIJA KOCKAR SE KAJE ZBOG PJEVAČKE KARIJERE: Pola estrade je mutavo

Slatka-Tajna.Eu

Kija Kockar uvijek govori iskreno, a ovaj put se dotakla estrade, Draška Stanivukovića, ali sukoba koje ima sa kolegama.

– Nedavno sam kupila stan u Turskoj koji trenutno izdajem, ali imam u planu da kupim još jedan u koji bih se preselila. Kada mi se sve smuči i kada budem poželjela da pobjegnem od svega, to će biti moja oaza mira. Iskreno, mogla bih i da živim tamo. Volim njihovu klimu, hranu, sve mi prija, a i već sam tamo dobijala poslovne ponude tako da bih imala siguran izvor prihoda – rekla je pjevačica, koja ističe da je oduvijek maštala o životu u inostranstvu.

– Od djetinjstva sam želela da budem svjetski putnik, što sam i bila, a nadam se da ću za nekoliko godina ponovo postati. U Srbiju sam se vratila isključivo zbog ljubavi – rekla je Kristina, koja ne krije da su razvod i javna prevara koju je doživjela od svog muža dosta uticali na nju.

– Razvod je na neki način uticao na to da budem probirljivija i opreznija prilikom izbora partnera. Nikada nisam bila ljubomorna, nisam ni sada, ali kao javna ličnost moram da se pazim jer me povezuju sa svima. Zahvalna sam novinarima što su me spojili sa Draškom jer smo mi ranije bili samo poznanici, a sada se čujemo svaki dan – rekla je iskreno Kija, što Tanji sigurno neće prijati kad bude čula.

Kija ističe da je britak jezik puno koštao.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Iskrenost me je mnogo koštala, ali to sam ja. Nije uvijek ćutanje zlato, ne treba biti mutav, a očigledno je pola estrade mutavo. Svaki dan se kajem što sam postala dio tog svijeta koji može da ćuti na nepravdu. Još uvijek me pogađa što se često o meni stvara slika da sam neko ko nisam. Mnogo javnih ličnosti se kači na mene, što ja nikada nisam radila, i onda kada im odgovorim, ja ispadnem kriva – rekla je! Kija.

Kija se osvrnula na osporavanje na koje nailazi od kolega.

-Nakon ogromnog uspjeha koji sam stekla i dalje me neki muzičari osporavaju kao pjevačicu. To rade zato što samo sam bila u rijalitiju, stavili su na mene etiketu i odredili da moram imati rok trajanja. Po njihovom mišljenju, ja moram da propadnem jer zašto bi uspio neko iz svog tog mulja?! Da sam došla mimo rijalitija i snimila pjesmu, imala bih drugačiji tretman – objasnila je za kraj Kockareva.

Piše: N. N.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Uvođenje oporezivanja CO2 u EU bit će izazov za elektroenergetski sektor u BiH

“Treba pokazati Evropi da su muslimani na Kosovu i u BiH jako važan dio EU tradicije!”