in

Kako izgleda Bregina vila od 450 kvadrata na Jahorini

Slatka-Tajna.Eu

Muzičar Goran Bregović odavno je prestao da broji na prste koliko nekrernina posjeduje u svom vlasništvu. Budući da je najviše novca uložio u svoje kuće jer, kako je ranije govorio, plaši se bijede i siromaštva, javnost je zainteresovana da vidi kako one izgledaju.

Brega posjeduje petnaestak kuća u Beogradu, dvospratnicu u Zagrebu koju je kupio 2005. godine i iznajmljuje je za 5.000 eura na mjesečnom nivou. U crnogorskom ribarskom mjestu, Perast, ima dvije vile, bukvalno jednu do druge. On je uz njih sagradio i starački dom u koji je uloženo 100.000 evra.

Međutim, najviše vremena provodi u Parizu, gdje je vlasnik rezidencije, a u slobodno vrijeme voli da boravi i u svojoj vili na Bosforu.

Malo ko zna za Breginu vilu na Jahorini od 450 kvadratnih metara, a koja se cijeni čak pola miliona eura.


„Jednom sam ga samo vidio ovdje. Ne dolazi tako često. Vidio sam neke majstore više puta, i to je sve“, rekao je jedan stariji prolaznik, dok žena iz kraja tvdi da je ova vila Bregoviću omiljena.

„Dok Jahorina nije sazidana ovako i dok nije počelo da se ulaže u nju, Goran Bregović je kupio kuću. On obožava ovaj predio, čistinu, narod… Kuću ima više od 15 godina i dolazio je ovdje, samo to ljudi ne vide“, kazala je ona.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Kako kažu, mnogi su Breginu kuću htjeli da kupe, ali on nije želio da je proda.

„Kuća je bila jedna od najljepših, dok nije počelo da se gradi. Dolazili su kupci i raspitovali se, ali Bregović nikada nije želio da prodaje nekretninu“, kazao je jedan čovjek.
Bregović će inače sa Bijelim dugmetom nastupiti večeras na Jahorini na Balkan Music Festivalu, a pored njih pjevaće Riblja čorba i Divlje jagode.

(express/alo)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Voda s medom je fantastična za zdravlje

Posne starinske pekmezare