in

Džejeva porodica razočarana u Lepu Brenu, okrenula im leđa: Pjevačicin potez je srozao na samo dno, bez trunke blama! (FOTO)

Slatka-Tajna.Eu

Porodica pevača Džeja održala je pomen povodom njegove godišnjice smrti, a tom prilikom na Novom groblju izostala je više od polovine estrade.

Pre dve nedelje na Novom groblju u Beogradu održan je komemorativni skup povodom godinu dana od smrti pevača Džeja Ramadanovskom, a tom prilikom portal Republika.rs bio je na licu mesta. Na iznenađenje svih prisutnih, u Aleji zaslužnih građana, gde je Džej i sahranjen, pojavile su se samo Zlata Petrović, Mina Kostić i koleginica Vanesa Šokčić od poznatih ličnosti, koje su došle kako bi ispoštovale njihovog prijatelja.

Džejra ćerka Marija, na dan pomena pokojnog oca, objavila je svoje prvo muzičko čedo, a spekulisalo se da će se premijera održati nešto kasnije, zbog samog događaja, ali je ona odlučila da to bude baš taj datum, u znak sećanja na pevača. Ono što su svi primetili, a što je izvor za medije otkrio, jeste da porodica pokojnog pevača se razočarala u njegovu dugogodišnju prijateljicu Lepu Brenu, jer se nije ni pojavila na pomenu. Podsetimo, Brena i Džej imali su dugogodišnju saradnju, ali pre svega prijateljstvo. Međutim, Brena je odlučila da se ovog puta ne pojavi kod kolege na pomenu, što je njegovu porodicu, sa punim pravom, očigledno razočaralo.

– Mislim da su i Marija, ali i ostatak porodice razočarani u kolege njenog oca. Posle Džejeve smrti, svi su obećavali kako će se njegovoj deci naći za sve što treba, razni muzički magovi su nudili pomoć u smislu saradnje i pomoći u karijeri Mariji, za koju kažu da je veliki talent, međutim, ništa od toga se nije desilo. Pa i na sam pomen došlo je troje, četvoro kolega. Jeste porodica obavestila one najbliže, ali svako ko je želeo, mogao je da se raspita i dođe. Pa, i vi mediji ste pisali o tome, nije pomen bio neka tajna, pa da ljudi ne znaju. Ali, to je nažalost tako. Iznenađeni smo što mu čak ni Brena na bilo koji način nije odala počast. Ipak su dugo sarađivali, bio joj je u filmu, snimali su duete.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Na Grandovim novogodišnjim slavljima uvek je bio među glavnima. Mogla je da pošalje cveće, oglasi se, bilo šta. Čak ni na Instagramu, koji je svima postao neka vrsta oglasno-informativne table, ništa nije postavila, a bili su baš dobri. Mariji je bilo krivo, rekla mi je: “Svi su zaboravila na moga oca”. Ali dobro, svako je krojač svog života. Marija će uskoro za pesmu da objavi i spot, Rale je uradio numeru, tako da će sigurno da dobije prostor koji zaslužuje – ispričao je izvor za Star.

republika.rs


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Minimalac Partizana protiv Kolubare za jesenje slavlje

TROPIKO NAKON RAZVODA: Već dovodi nove djevojke