in

Borjan potvrdio da želi da ode iz Crvene zvezde

Slatka-Tajna.Eu

Kapiten i golman fudbalskog kluba Crvena zvezda Milan Borjan obratio se javnosti na društvenim mrežama potvrdivši da želi da napusti Crvenu zvezdu.

“U medijima je izašla informacija da želim da idem iz FK Crvena zvezda i da je razlog to što ne mogu da trpim tenziju i pritisak. Da, želim da idem iz Crvene zvezde jer mislim da sam klubu dao srce, dušu, svaki atom snage i da je došlo vreme da svoje mesto prepustim dostojnoj zameni. Ne, nije istina da idem zbog tenzije i pritiska jer svaki pravi navijač Crvene zvezde zna da sam pet godina izložen najvećim pritiscima, skandiranjima, napadima na porodicu, a da sam u svakom momentu davao svoj maksimum i ginuo za ovaj grb kada je bilo najteže”, napisao je Borjan.

On je dodao da su razlozi da se povuče mnogo dublji i konkretniji.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Ako bude potrebe, u nekom trenutku podeliću sa vama i to jer su navijači Crvene zvezde oduvek bili moj najveći motiv, moja snaga i razlog da se borim iz godine u godinu sve jače. Sve navijače i medije ću zamoliti da mi dozvole da u miru provedem svoj dugo čekani odmor sa svojom porodicom i do daljnjeg se neću oglašavati na ovu temu”, zaključio je Borjan.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Pokloni za mališane s područja Sisačko-moslavačke županije

NAJBOLJE ZA KRAJ: „Bijelo dugme“ zatvorilo “Balkan music festival” na Jahorini