in

I PROSTITUTKE SU PORODIČNE ŽENE: Ermina Pašović razvezala jezik!

Slatka-Tajna.Eu

Ermina Pašović, bivša zadrugarka poznata po svom britkom jeziku, neko je ko se ne libi da uvijek javno iznese svoje mišljenje na sve aktuelne teme. Dalila i Dejan Dragojević, njihov brak, ali i razvod, zasigurno su obilježili petu sezonu najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, a bračni par je sada u procesu pomirenja, iako je Dalila nedavno stavila tačku na vezu sa Filipom Carem, sa kojim je prevarila tadašnjeg zvaničnog supruga, Dejana.

Kao i čitav region, Ermina je takođe ispratila sve što se dešavala na imanju u Šimanovcima.

Klasični glumci, od dana jedan tvrdim da je to njihova igra! Kad čujem da kažu “Jao, pa nisu valjda toliki bolesnici, da on dopušta da mu supruga opšti pred njim”, pa i prostitutke su porodične žene, mnoge od njih imaju muževe, djecu, pa to rade za novac. I ovi to rade za malo pažnje, za javnost, kasnije neke reklame…Odvratni su, Dejan mi je čak sad odvratniji od Dalile, ljiga ljigava, fuj! Dejan je katastrofa, a Dalila boli ona stvar, ona se izrokala, njoj je super, nju opraše i Maja i Dejan – rekla je Ermina.

 

Kako je već spomenuta Maja Marinković,o čijoj turbulentnoj vezi sa Carem bruji kompletna Bijela kuća, ali i javnost, Ermina je otkrila kako joj se čine njih dvoje i svakodnevne jezive scene koje priređuju:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Mrtva trka ko je odvratniji! Da mi je neko pričao da će Maja da opere Dalilu za sva vremena, ja ne bih vjerovala! Maja je bolesna, bolesniju djevojku u životu nisam upoznala, Miljana joj nije ni do koljena što se toga tiče! Maja mi je odvratna, razočarana sam u sebe, kad vidim koga sam ja dvije godine štitila i uz koga sam bila, jer nisam imala predstavu koliko je ta djevojka zapravo bolesna. Cara sam smatrala inteligentnijim, uopšte mi nije jasno šta radi – surovo je komentarisala Ermina.

(Express/ Pink)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Aleksandra Mladenović otkriva: Zamišljala sam Nenadov glas, poželjela sam bosansku kuhinju – Mondovizija

Unauthorized Affiliate – error page