in

Bosanci su najbolji ljubavnici! Jovana Jeremić šokirala priznanjem, a onda objasnila zbog čega: Sa Beograđanima je problem…

Slatka-Tajna.Eu

Voditeljka Jovana Jeremić poznata je po tome što svoje mišljenje javno iznosi bez dlake na jeziku.

Ovaj put je iskoristila priliku da u emisiji pohvali Bosance i u emisiji “Magazin IN” istakla da su najbolji ljubavnici.

– Bosanci su najbolji ljubavnici – rekla je Jovana Jeremić, pa nastavila:

– Da ti kažem Sanja, provereno! Sa Beograđanima je problem jer nikako ne znaš na čemu si sa njima, stalno nešto zatežu. A Bosanac kad dođe on te odrma i znaš na čemu si – dodala je Jeremićeva.

– Beograd je veliki grad zato što prima svakog. Svako se oseća Beograđaninom kad živi ovde malo, zato smo najbolji – dodaje Vesić.

– U 2021. pored prelaska na Pink, ja sam se i razvela – dodaje Jovana Jeremić, našta se nadovezala Neda Ukraden:

– E, crna ti! Pa kad pre? – upitala je Neda Ukraden.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Moje mišljenje je da je trebalo i pre, jer smo fantastični prijatelji, ali potpuno različite energije – dodala je Jovana.

– Ona je razvedena devojka ”second hand” (engl. druga ruka) – dodao je Maca, što je izazvalo smeh u studiju, a Jovana je počela da ga udara.

– Nedostajalo mi je putovanja. Nisam dovoljno putovala i videla dovoljno, jer sam posle završetka pravnog fakulteta odmah krenula da radim. Dan i noć sam radila, posle sam se udala… A jedina želja u 2022. godini mi je da putujem, ali sa pravim bajom, koji me voli i kog ja volim – priznala je Jovana Jeremić.


Kurir.rs/K.Đ.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

MARIJA POČASTILA KOLEGE: Popovićeva reakcija, potpuni hit

UPFBiH traži od poslanika Predstavničkog doma FBiH da hitno naloži Federalnoj vladi ograničenje rasta cijena električne energije za privredu