in

Stoja napravila drastičnu promjenu: Samo za novo lice dala skoro 100.000 eura! (Foto)

Slatka-Tajna.Eu

Pjevačica Stojanka Novaković Stoja drastično je promijenila svoj izgled, a na mrežama je već prozivaju kao srpsku Kris Džener i Patriciju Guči. O estetskim zahvatima kojima se podvrgla o Turskoj, sada je prvi put progovorila:

– To je poznato kod mene! Kada se mijenjam, mijenjam sve! Ljetos sam obećala da ću smršati i napraviti nešto novo. Pokušala sam i uspjelo mi je, baš sam zadovoljna. U Turskoj sam provela 10 dana i 2 mjeseca oporavka. Još uvijek me boli, bila sam nepokretna 3-4 dana, sreća što je moj drug išao sa mnom – priča Stoja za Pink.rs.

Dosta se spekulisalo o cifri preko 100 hiljada eura koju je dala za novo lice, a evo kako ona to komentariše:

– Bila sam 9 i po sati u vještačkoj komi. Ne bih o cifri, ali tu je negdje. Kad kažeš Turska, svi znaju da nije baš jeftino i jednostavno, ali ja sam prezadovoljna. Ove praznične dane uglavnom provodim radno. Imamo malo više posla pred Novu godinu, snimanja i sve to – dodaje Stoja.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Tokom korone sam se posvetila više suprugu, djeci, kučićima i prijateljima. Šta ima ima, šta nema nema, čovjek mora da se navikne na dobro i manje dobro – priznala je pjevačica.

ekskluziva.ba


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Ni Jennifer Lopez im nije odoljela: Ove farmerke su apsolutni hit

Zidovi i uslovi pred američkim izaslanikom za izbore u BiH