in

Poznatu pjevačicu godinama tu.ao muž: Varao s mlađom koleginicom, kupovao joj poklone i vodio na žurke sa bogatašima

Slatka-Tajna.Eu

Iako se čini da među poznatim estradnim parovima teku med i mleko, a posebno onima koju su godinama u skladnom braku, izgleda da njihova zajednica i nije baš tako sjajna i bajna kako se javnosti prikazuje.

Kako Kurir saznaje, supružnici, koji su veoma uspešni u svom poslu, jedva su uspeli da sačuvaju porodicu zbog nasilja i neverstva. Reč je o jednoj od najpoznatijih muzičkih zvezda, koja je duže od decenije trpi ozbiljnu fizičku i psihičku torturu.

Mnogo je onih koji to mogu i da potvrde javno, jer su je viđali modru i u podlivima, a jednom prilikom je zbog toga završila u bolnici. Takve scene nastajale su kada bi ona saznala da joj je suprug neveran i da se tajno viđa i sa trostruko mlađim devojkama. Da stvar bude gora, jedna od njegovih ljubavnica bila je i njena koleginica, kojoj je ona mnogo pomogla na početku karijere. Bilo joj je žao što nije imala novca da uloži u svoj fizički izgled, pa joj je platila estetske intervencije. Kada je ta mlada folkerka postala riba, pevačicin muž je počeo da je juri i piše joj poruke, a ubrzo su se i smuvali. Nije mogla da odoli poklonima kojim ju je obasipao. Sve to saznala je estradna zvezda, koja je napravila haos u porodičnom domu. Naš izvor navodi da je tada došlo do nesvakidašnje svađe, koja se završila batinama. Ali to nije ono najgore što se dogodilo. Njihov naslednik odlučio je da napusti dom jer nije mogao više de podnese ciku, dreku i viku. Od tada je njihova porodica rasuta, a pevačica i njen suprug na sve načine pokušavaju da izglade odnose. To za naš list priča poznati menadžer, kom se njegova pevačica požalila nakon što je pukva tikva između njih.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Svedok

– Kada je dobila poruku od njega, nije mogla da veruje. To je bilo pre korone. Sreli su se na jednom događaju, nakon čega joj je uveče stigao SMS da nikad bolje nije izgledala i interesovao se za njenog dečka, koji živi u regionu. To je bilo prvi put da joj se na taj način obratio. Moja pevačica je uporno govorila o njegovoj ženi, a on je terao vodu na svoju vodenicu. Videli su se, on joj je obećao kule i gradove. Tako je i bilo. Dobila je skupocene poklone i sređivao joj je da peva na privatnim zabavama na kojima su bili njegovi prijatelji bogataši. Za nju nije bilo krize. Međutim, pre pola godine se taj odnos završio i ona mi je priznala da je njegova žena sve saznala – zaključuje naš sagovornik.

kurir.rs


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Wolff: Kada vas netko tako opljačka

Huawei 5G demo kamion posjetio Bosnu i Hercegovinu