in

POKAZALA VIŠAK KILOGRAMA: Žanamari se ne stidi

Slatka-Tajna.Eu

Žanamari Perčić  slovi za jednu od najzgodnijih na Hrvatskoj sceni,  a u posljednjih nekoliko godina, zahvaljujući svakodnevnoj vježbi, svoju je liniju dovela do savršenstva.

Inače, pjevačica na društvenim mrežama redovito objavljuje provokativne fotografije koje bude maštu njenih pratitelja. Fotka se u glamuroznim izdanjima, a ponekad i u pripremi za trening, no ovoga put je odlučila napraviti nešto drukčije pa je s pratiteljima podijelila kako je izgledala nakon poroda 2015. godine.

-Je’ l moram objašnjavati zašto iz ovog razdoblja imam samo tri fotke?- napisala je uz fotografiju na kojoj je pozirala u tigrastom, jednodijelnom badiću koji je istaknuo njezine obline, a kako je otkrila, tada je imala oko 75 kilograma. Podijelila je i fotografiju na kojoj je pozirala u uskoj, crvenoj haljini koja je također istaknula njezin dekolte, a kako je napisala, tada je imala oko 77 kilograma.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Priznala je i kako je poslije poroda imala 83 kilograma, ali i kako je u samo četiri mjeseca stesala liniju pravilnom prehranom i  vježbanjem, a javili su se i njezini pratitelji.

(Express/ Večernji)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Đoković zvanično najbolji u 2021.

VMBiH DONIJELO ODLUKU O PRIVREMENOJ SUSPENZIJI I SMANJENJU CARINSKIH STOPA