in

Nikada ranije nešto slično nije viđeno: Predsjednici Palmeirasa navijači slali novac, hoće napadača

Slatka-Tajna.Eu

Zamolila je da joj prestanu slati novac

Leila Pereira, nova predsjednica brazilskog nogometnog kluba Palmeiras, apelirala je na navijače da joj ne šalju novac na njen lični bankovni račun.




E. Škorić


Tokom ceremonije njenog predstavljanja otkriveni su njeni podaci, između ostalog i njen bankovni račun, nakon čega su pristizale uplate od strane navijača.

“Sinoć, nakon što su mi otkriveni moja adresa i broj socijalnog osiguranja, primila sam na stotine zahtjeva za online transfer novca. To je nevjerojatno. Kad sam to vidjela, pomislila sam da su me napali hakeri. Ali kako mogu biti napadnuti od strane hakera ako prebace novac na moj račun? Nikada prije nisam vidjela ništa slično. Ima navijača Palmeirasa koji uplaćuju novac na moj račun kako bismo mogli dovesti novog napadača. Čak su to napisali u komentarima, koga žele da dovedem. To je bez presedana”, kazala je Leila, prva žena koja je pobijedila u izboru za predsjednika jednog brazilskog nogometnog kluba.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Leila Pereira nije otkrila iznose primljene od navijača, ali je najavila da će novac prebaciti na račun kluba i zamolila navijače da novac umjesto toga koriste za registraciju kao članovi Palmeirasa.

Palmeiras, koji je završio treći u nedavnoj brazilskoj sezoni, osvojio je Copa Libertadores i sa još većim ambicijama ulazi u novu sezonu, s tim da će na klupi ostati trener Abel Fereira, dok je jedan od iskusnijih igrača, Felipo Melo, kao slobodan prešao u redove Fluminensea.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa








Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Uručeni ugovori za zapošljavanje osoba s invaliditetom

MILE KITIĆ SA MODRICAMA NA GLAVI Pjevač otkrio šta mu se desilo