in

Kćerka Milorada Dodika se obrušila na glumca Emira Hadžihafizbegovića: “Pa to je strašno…”

Slatka-Tajna.Eu

Gorica Dodik, kćerka člana Predsjedništva i lidera SNSD-a Milorada Dodika, posljednjom objavom na društvenim mrežama izazvala je brojne oštre komentare.

Naime, Dodikovoj je kćerki zasmetala jedna od ranijih izjava bosanskoheregovačkog glumca Emira Hadžihafizbegovića vezana za političku situaciju u BiH.

“Ovaj ‘čovjek’ konstantno pljuje po Srbima i ne krije mržnju, ne libi se da poziva rat, a i dalje gostuje na pojedinim medijima u Srbiji i cijene ga kao umjetnika. Strašno“, poručila je Gorica Dodik.

Podsjetimo, Emir Hadžihafizbegović popularni bosanskohercegovački glumac glumi i u višestruko nagrađivanom filmu “Quo vadis, Aida?”, a njegova ranija izjava prilikom gostovanja na N1 televiziji jako je zasmetala Dodikovoj kćerki.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Vi dobijete šlagvort od nekoga ko stalno najavljuje otcjepljenje, nekoga ko bi Potočare pripojio Srbiji, ko bi Prijedor, Zvornik, Foču i sve te gradove gdje je nepresuđen genocid… Kad vam stalno poručuju da bi oni to ponijeli u novu državu onda je sasvim logično da kao učesnik u onom ratu, vi odgovorite da ćemo opet braniti Bosnu i Hercegovinu“, izjavio je ranije Hadžihafizbegović.

Nije poznato šta je više zasmetalo Goricu Dodik u izjavi Emira Hadžihafizbegovića u tolikoj mjeri da ga oslovi kao nečovjeka, činjenica da je presuđen genocid, to što je bh. glumac spomenuo „nekoga“ ko stalno najavljuje otcjepljenje ili to što je stalni gost medija u Srbiji?!

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Procurili detalji sa slavalja povodom rođenja kćerkice Katarine Grujić

Tri sobne biljke koje ne vole zimu