in

GRUDI ISPALE PRED RODITELJIMA,UPROPASTILA PROSIDBU: Maja Šuput se prisjetila blamova

Slatka-Tajna.Eu

Maja Šuput bila je gost u serijalu ‘Fakap’ kojeg vode Mia Kovačić i Ida Prester, a tom prilikom voditeljicama je otkrila neke svoje najneugodnije životne trenutke i pri tome, nesumnjivo, nasmijala mnoge. Jedan od neugodnih i duhovitih trenutak povezan je sa prosidbom, točnije trenutkom kada ju je sadašnji muž Nenad Tatarinov želio prvi put zaprositi, a Maja je, kako kaže, uspjela zeznuti tu, na prvi pogled, prosidbu iz snova.

-Muž me odlučio zaprositi u Bangkoku, bili smo na odmoru. Rezervirao je restoran na 64. katu, gleda na cijeli Bangkok, dogovorio se s njima da će me zaprositi. Taj restoran ima bijela svjetla koja gledaju prema dolje, a on je dogovorio s njima kad će me zaprositi da prvi put okrenu na crveno i prema nama. Dogovorio je i šampanjce i buket. Restoran je bio pun. I u nekom trenutku, ja ne znam šta će se dogoditi, vidim tamo neka žena svira violinu. A baš je bio konobar za našim stolom, a ja njega pitam kaj se događa, a ovaj kaže, nekoga će zaprositi,-ispričala je Maja u serijali ‘Fakap’ i nastavila, da je ne znajući da je prosidba organizirano baš za nju, Nenadu rekla da joj se takav tip prosidbe  ne sviđa. Zatim je on morao sve otkazati, pa ju je nakon toga, uspješno, zaprosio na Maldivima.

-Tek kad me zaprosio na Maldivima priznao mi je što se trebalo dogoditi u Bangkoku. A pristala bi ja i tamo- rekla je Maja.Prisjetila se i jedne doista neugodne situacije za vrijeme sudjelovanja u seriji ‘Footloose’.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










-Glumim ja u predstavi Footloose. Imam glavnu ulogu vježbam k’o konj… Znači, mjesec dana od jutra do mraka. Prva sam u dvorani, zadnja izađem, mrtvi profesionalac. Odradim predstavu pred 3200 ljudi u Ciboni. Premijera, mama i tata u prvom redu, ne mogu vjerovati da sam sve izvela bez greške. I ide zadnji ples i meni se otkopča haljina i ispadnu mi grudi. Cijele, pred 3200 ljudi, prijateljima i mamom i tatom u prvom redu-ispričala je Maja.

(Express/ Tportal)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Huawei 5G demo kamion posjetio Bosnu i Hercegovinu

Ko je Bakirov nasljednik? Ovo je njegov odgovor…