in

Otkriveni šokantni detalji: Kako je Zlatan zamalo pretukao Allegrija?

Slatka-Tajna.Eu

Bivši direktor Milana otkrio

Zlatan Ibrahimović od januara 2020. godine član je Milana, što mu je drugi “mandat” u ovom klubu.




E. Ganibegović


Ranije je švedski napadač za ovaj tim nastupao od 2010. do 2012. godine, prvo kao posuđen igrač iz Barcelone, a onda je Milan otkupio njegov ugovor.

Bivši direktor italijanskog velikana, Adriano Galliani, za italijanske medije otkrio je neke nevjerovatne detalje vezane za pomenuti period.

Naime, Milan je u martu 2012. igrao revanš utakmicu osmine finala Lige prvaka u Londonu protiv Arsenala. Rossoneri su poraženi s 3:0, ali im taj poraz nije ništa značio, s obzirom na to da su u prvoj utakmici slavili s 4:0 i prošli dalje.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










No i pored toga, Zlatan je bio nezadovoljan igrom i samom pripremom utakmice od strane tadašnjeg trenera ovog tima Massimiliana Allegrija.

“To je bila užasna utakmica. Ušli smo u svlačionicu nakon meča, a Ibrahimović je urlao kao lud. Zamalo je pretukao Allegrija. On nikad nije bio ni sretan ni zadovoljan, uvijek je htio maksimum”, ispričao je Galliani.

Ibrahimović je, devet godina kasnija i s 40 godina na leđima glavna uzdanica Milana. Ove sezone je sjajni napadač na 10 utakmica u ligi postigao sedam pogodaka uz dvije asistencije i najzaslužniji je što je ovaj tim u borbi za titulu.

Reklama – nastavite čitati ispod oglasa








Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

‘ISTRAGA’ OBJAVILA SNIMAK S PREGOVORA O IZMJENAMA IZBORNOG ZAKONA 2018.: Damir Arnaut zagovarao HDZ-ov model popune domova naroda?

New Alpha