in

Najveća prirodna ljepotica u regionu svojom odjevnom kombinacijom zapalila Beograd

Slatka-Tajna.Eu

Hrvatska pjevačica Nina Badrić i Vlado Georgiev održali su u Beogradu prvi zajednički koncert, a čeka ih i drugi u nizu. Ono što je ipak oduševilo je odjevna kombinacija prelijepe Nine Badrić.

Proslavljena brineta na sceni je blistala u udobnoj, modernoj i atraktivnoj kombinaciji, koja je svakako netipičan, ali i vrlo praktičan izbor za nastup. Naime, Nina je blistala u odjelu ležernog kroja, koje na prvi pogled podsjeća na pidžamu, a baš zato – savršeno je za ples i opušteno kretanje na sceni.

Ovo odjelo spada u red sve popularnijih i vrlo trendi odijela, ali ipak sa sobom nosi dozu glamura – napravljeno je od svjetlucavih, bijelih šljokica. Set od kombinezona širokih nogavica i dužeg sakoa sa crnim ivicama potpisuje dizajnerica i nekadašnja manekenka Marija Tarlać.

Ova kreacija može da bude i sjajan izbor za novogodišnje veče, bilo da je riječ o kućnom dočeku ili noćnom klubu, posebno ako volite nosive, chic komade koji su istovremeno nonšalantni, ali i elegantni.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Nina je odlučila da su šljokice sasvim dovoljne, pa je preskočila nakit i druge aksesoare, a izabrala je i jednostavnu šminku i frizuru – puštenu kosu punu volumena.

Ova 49-godišnjakinja, koju često zovu i “hrvatskom Džej Lo”, njeguje karakterističan stil koji je istovremeno i urban i ženstven, a često koketira sa novim trendovima uklapajući ih uz klasične komade.

Izvor: Žena.blic.rs

(Z. T.)

 

The post Najveća prirodna ljepotica u regionu svojom odjevnom kombinacijom zapalila Beograd appeared first on Azra Magazin.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Mons. Tomašević o reakciji gradonačelnice Sarajeva Benjamine Karić: “Pojedini katolici su začuđeni”

U NOVOM “EXPRESSU”: Gola Milica Pavlović!