in

Mozzartov “Humanitarni tiket u podne” usrećio brojna udruženja

Slatka-Tajna.Eu

I tokom ove godine regionalni lider u priređivanju igara na sreću nastavio je svoju tradicionalnu akciju “Humanitarni tiket u podne”. Mozzart je donirao ulog, poznate ličnosti bile su u ulozi plemenitih kladilaca, a zajednički su iznose osvojene na dobitnim tiketima usmjeravali na najljepši način – u humanitarne svrhe. Na taj način obradovali su desetine udruženja širom države.

U svim ovim organizacijama od srca zahvaljuju  Mozzartu i plemenitim kladiocima koji su im donijeli sreću. A takvih je od početka ove godine bilo mnogo. Do sada je kroz tradicionalnu akciju “Humanitarni tiket u podne” 2021. pomoć u ukupnom iznosu od preko 16.000 KM upućena na više od 30 adresa!

Udruženje roditelja i prijatelja dijabetičara “Pobijedimo dijabetes”iz Istočnog Sarajeva usrećila je poznata bokserka Nina Radovanović. Time je pružena pomoć u nastavku rada ovom udruženju, kao i u liječenju svim njihovim članovima.

U ovaj grad svoj dobitak uputio je i dramski umjetnik Igor Borojević. Glumac u ulozi plemenitog kladioca osvojeni iznos donirao je Udruženju “Za bolje sutra” koje okuplja roditelje i prijatelje djece s poteškoćama u razvoju.

Sličnom udruženju iz Kneževa pomogao je čuveni roker Bora Đorđević. Čorba je svojim uspješnim tipovanjem usrećio Udruženje “Maslačak” u kojem se sastaju i zajednički rade djeca i omladina sa smetnjama u razvoju, kao i njihovi roditelji.

Za pomoć Centru za odvikavanje od bolesi zavisnosti “Marjanovac” svojim dobrim tipovanjem zaslužna je Tijana Nikolić, prvakinja u ronjenju na dah. U laktaškom “Marjanovcu” su zahvalni i poznatoj sportistkinji i Mozzartu na ovom plemenitom gestu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Humanitarni tiket u podne” postao je dio humanitarne akcije Crvenog krsta Gradiška, a donacije su stigle i Udruženju sa četvoro i više djece “Sara” iz Novog Grada i istovjetnom udruženju iz Broda. Duda Sanaze, poznati košarkaš Borca i reprezentativac Gruzije, sastavio je tiket koji je donio dobitak Udruženju žena oboljelih od karcinoma dojke “Gea” iz Bijeljine.

Za Udruženje porodica s problemom steriliteta “Roda” iz Banjaluke tipovao je plemeniti Đorđe Pejak. Predsjednik Stonoteniskog kluba Borac iz Čačka tim gestom pomogao je nedavno osnovanoj “Rodi” na samom početku rada. Pomoć u ovoj akciji stigla je na adresu Udruženja slijepih i slabovidnih lica u Kneževu, a njih je obradovao glumac Aleksandar Gligorić, čuveni Kapućino iz “Južnog vetra”.

Timska igra na humanost nastaviće se i sljedeće godine!


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Recept za šubare: Kremasti kolačići s kokosom i čokoladom

Grad za Marićev ured kupuje tepih od 6.000 KM / Bljesak.info