in

MAJA ODŽAKLIJEVSKA OTKRILA TAJNU: Pred samu smrt je zvao Sanja Ilić i tražio oproštaj

Slatka-Tajna.Eu

Maja Odžaklijevska jedna je od pjevačica sa najraskošnijim glasom i muzičkim talentom. Nedavno se pojavila u jednoj od muzičkih emisija da bi na kraju obznanila podatak da je to bila prava prilika kako bi se oprostila od publike i medija.

Ova umirovljena umjetnica se nada i nacionalnoj penziji. Zadovoljna je svojim životom mada već 35 godina živi u stančiću sa svojim unukom Lukom, dječakom sa posebnim potrebama kojeg Maja obožava. Ona kaže da je prezadovoljna svojim životom koji je tako miran i bez nekih frka. Sve ima a nikome nije dužna. Sretna je, kaže dodatno, što je generacija sa lijepim sjećanjima koje su stale u tih 50 godina karijere.

Poznato je da je Maja sarađivala sa Sanjom Ilićem koji je nedavno preminuo od korone. A zanimljivo je da ju je pozvao pred smrt, tražio oproštaj uz izvinjenje od Maje. Naime, prije dvije godine na Ohridskom festivalu Maja se predstavila nakon saradnje sa Radetom Radivojevićem. Ko zna šta joj je sve Sanja rekao, no Maja kaže da mu je tom prilikom kazala da sve to trebaju prevazići, sve te čarke i nebitne nesuglasice, što je kazala i poslije njegovog odlaska. Ostala je u šoku i pretužna, kao kada je čula i za sve ostale kolege.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Maji se nedavno udala i druga kćerka Andrea, trudna je stala pred matičara sa Milošom Živkovićem, bratom manekenke Dejane, pa je tako Maja po drugi put postala punica.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

TS3 – Pa jel ovo moguce ?

Pula: Održana završna svečanost 16. Festivala bošnjačke kulture u Istri