in

JELENA ROZGA: Teško je žvijeti na lijekovima

Slatka-Tajna.Eu

Jelena Rozga se već godinama bori sa dva zdravstvena problema koja ima, a sada je prvi put otvoreno o tome i govorila. Jelena Rozga je ranije samo otkrila da ima problem sa srcem i štitnom žlijezdom.

-Redovno pijem terapiju, pazim na ishranu i slušam savjete ljekara. Naučila sam živjeti i nositi se s tim –  rekla je Rozga.

Ona je, inače, imala epizodu prije tri godine, a kaže kako je nekoliko dana prije nego što je potražila pomoć ljekara osjećala da nešto nije u redu.

-Danima prije osećala sam da nešto nije u redu, ali sam mislila da je u pitanju stres i premor jer je bio januar, a prethodna godina bila mi je izuzetno naporna. Taj dan kad mi je dijagnosticirana tahikardija, srce mi se toliko uzlupalo da sam se prepala kako ću se samo srušiti – rekla je Jelena.

Ona osim problema sa srcem ima i probleme sa štitnom žlijezdom, koje je otkrila 2006.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Budila sam se umorna, stalno sam osjećala umor i gubila sam na težini. Otišla sam kod ljekara i dobila dijagnozu. Ubrzo sam počela da pijem lijekove. Nekad je teško tako živjeti, nekad lakše – izjavila je i dodala da se zahvaljujući terapiji i disciplini fizički sada osjeća odlično.

-I dalje gotovo dva sata mogu pjevati i plesati sa svojom publikom – kaže Rozga.

Piše: N. N.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Osjetite sve prednosti novih m:tel pretplata tarifa

Nakon Milanovića i Dodik kritikovao Vijeće Evrope zbog “konstitutivnosti”