in

Luka Modrić pozitivan na koronu

Slatka-Tajna.Eu

Fudbaler Luka Modrić pozitivan je na virus koronu, objavio je danas Real Madrid na svojim službenim stranicama.

Hrvatski reprezentativac i fudbaler Real Madrida dobio je danas pozitivan test na koronu, a uz njega je pozitivan i Brazilac Marselo.

“Real Madrid ovim putem objavljuje da su Luka Modrić i Marselo pozitivni na virus koronu”, kratko navodi španski klub u svom službenom saopštenju.

Dosad su slučajeve imali samo košarkaši

Marca javlja da su fudbaleri odmah stavljeni u izolaciju te da se prate svi zdravstveni protokoli. U fudbalskoj momčadi Real Madrida nije bilo recentnih slučajeva virusa korona, ali je zato košarkaška imala problema s pandemijom.

Trener Pablo Laso i centar Tomas Heurtel propustili su euroligašku utakmicu protiv Albe Berlin ranije ovog tjedna zbog zaraze koronom.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Vakcinisani su

Ove vijesti znače da će cijela ekipa Reala sljedećih nekoliko sedmica biti pod pojačanim oprezom i u karantinu kako bi se spriječili novi slučajevi.

Jasno je da će Modrić i Marsselo propustiti utakmicu s Kadizom u nedjelju, a korona-protokol u Madridu je takav da ih sada čeka 10 dana izolacije jer su vakcinisani. Da nisu, izolacija bi trajala duže.

(Index)


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Radnici BHRT-a: “Hoće li biti plaća? Godinama je pitanje koje postavljamo”

Ovo je vanbračni sin pokojnog Marinka Rokvića: Tužan prizor na groblju, Dario stao među braćom, spustio glavu, ne diže pogled