in

BH Telecom nadmašio zaradu iz 2019.

Slatka-Tajna.Eu
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Za ovu godinu iz BH Telecoma poručuju da su premašili plan dobiti već u augustu i nadmašili zaradu iz 2019. godine, a za narednu ponovo spremaju niz novosti za svoje korisnike.
Između ostalog, u pripremi je i sedam igranih serija u produkciji BH Telecoma, a u toku je javni poziv za nove projekte.

Kazao je to Sedin Kahriman, generalni direktor BH Telecoma, najavljujući da u novogodišnjoj noći korisnike Moje TV BH Telecoma očekuje troiposatni revijalni program sa domaćim i regionalnim zvijedama i prikazivanje filma Danisa Tanovića “Deset u pola”, prenosi FTV.

” Naše procjene su da će dobit BH Telecoma biti uvećana u odnosu na plan više od 50 posto. Bilježimo kontinuiran porast broja korisnika u svim ključnim segmentima, ulažemo i gradimo nove domaće platforme-sedam igranih serija u produkciji BH Telecoma za platformu BH content lab. U toku je javni poziv, pristižu novi projekti kad je pitanju sadržaj, kad je u pitanju tehnologija, kad je u pitanju uvođenje novih servisa i usluga – naravno da jako puno radimo na tome i vrlo ambiciozno ulazimo u 2022. godinu”, kazao je Kahriman.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuComments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Sparsi odličnom igrom u završnici savladali Sutjesku

“Najoštrije osuđujemo pokušaj da se Zoranu Milanoviću pripiše uzrok prijetnje”