in

Sudarilo se više vozila, vozač prevezen na KUM

Slatka-Tajna.Eu

Na glavnoj gradskoj saobraćajnici u sarajevskom naselju Pofalići dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je, kako javljaju čitatelji, učestvovalo više vozila.

Nesreća se desila na dijelu ceste koji vodi od grada prema prema Ilidži.

Iz MUP-a KS je potvrđeno da se nesreća se desila u na raskrsnici ulica Zmaja od Bosne i Hamdije Ćemerlića.

“U nezgodi su učestvovala četiri vozila. Jedan vozač je kolima Hitne pomoći prevezen na KUM”, kazali su iz Operativnog centra MUP-a KS, dodajući da zasad stepen povreda nije poznat.

Kako je došlo do sudara trebalo bi biti poznato nakon uviđaja.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Zbog nesreće i uviđaja, kako javljaju čitatelji, saobraćaj se ulicom Zmaja od Bosne na Pofalićima odvija usporeno.

Veliki broj saobraćajnih/prometnih nezgoda na našim putevima/cestama, između ostalog, rezultat je nepoštivanja saobraćajnih/prometnih pravila i propisa, kao i niskog nivoa saobraćajne/prometne kulture i većeg broja učesnika/sudionika u saobraćaju/prometu.

Nepropisna brzina i brzina neprilagođena uslovima/uvjetima na putevima/cestama su jedan od najčešćih uzročnika izazivanja saobraćajnih/prometnih nezgoda, slijede saobraćajne/prometne nezgode nastale pod uticajem alkohola i drugih opojnih sredstava, zatim nezgode koje su rezultat radnji vozilom u saobraćaju/prometu, te ostali uzroci koji podrazumijevaju nepoštivanje saobraćajne/prometne signalizacije, nepovoljne uslove/uvjete na putu/cesti itd, piše BIHAM.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Tina Ivanović ima koronu: Nije svejedno kad čujete da ste zaraženi – Ekspanzija.com

Psi preskaču jarak, svaki ga je svladao drugačije