in

Praznici na noktima

Slatka-Tajna.Eu

Bliže se praznici, uskoro će i kraj godine, a proslave su divne prilike da se lijepo obučete i sredite. S obzirom na to da su nokti itekako važan faktor cjelokupnog outfita, donosimo nekoliko ideja koje će odjevnu kombinaciju učiniti kompletnom

Karirano

Kao osnovu iskoristite crveni lak, preko koga ćete uz pomoć crnog laka napraviti horizontalne i vertikalne linije. Na kraju dodajte po jednu zlatnu vertikalnu i horizontalnu liniju na svakom noktu.

Zvjezdice

Tamnozelena boja laka za nokte savršeno će se uklopiti sa srebrenim zvijezdama koje ćete oslikati preko laka. Na jednom noktu može da se vidi cijela zvijezda, a na sljedećem samo jedan njen dio.

Zlatni vrhovi

Standardni francuski manikir, koji koristi bijelu boju za vrhove noktiju, zamijenite zlatnom. Da bi vaši nokti dodatno zablistali, dodajte jednu tačku na donji dio nokta.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Crveno-bijeli

Kada ste nalakirali crvenim lakom, sve što treba da uradite jeste da dodate polukružne bijele linije u dnu svakog nokta. To će biti svojevrstan omaž Djeda Mrazu, jer su crvena i bijela njegove boje.

Imela, jelka i bobice

Prvo nanesite osnovnu boju, naprimjer bijelu, a onda zalijepite razne stikere. Pošto je tema božićna i novogodišnja, neka to budu grančice imele, jelke, šišarke i bobice.

The post Praznici na noktima appeared first on Azra Magazin.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

“Napadnuti smo, a stranci guraju anticivilizacijski Izborni zakon”

RADI ŠTA HOĆE,KAO I JA: Mile Kitić i Marta Savić imaju otvoren brak