in

POPOVIĆ ZAPRIJETIO CIJEPANJEM UGOVORA: Isak Šabanović poslušao savjet i prije isteka roka

Slatka-Tajna.Eu

Isak Šabanović sa punim pravom može da kaže da mu je 2021. bila uspješna godina, vjerovatno i jedna od najuspješnijih ikada uzimajući u obzir popularnost koju je stekao kroz takmičenje ”Zvezde Granda”.

Pamtiće je kako kaže do kraja života, najprije po prvoj pjesmi u svojoj muzičkoj karijeri a zatim i po potpno drugačijem načinu života koji vodi.

Međutim, pored svega navedenog desila mu se i jedna odnajbitnijih stvari, samo šest mjeseci nakon finala, a to je rješenje stambenog pitanja.

– Kupio sam stan, doduše ne u Beogradu već u Podgorici, ali sretan sam-kaže Isak skromno, iako nije mala stvar sa samo 26 godina imati svoj krov nad glavom.

– Nama je Saša Popović rekao ”Ko ne kupi kroz dvije godine stan, ja ću lično da mu pocjepam ugovor”. I eto ja sam kupio kroz šest mjeseci, ali možda za dvije godine bude i u Beogradu– dodao je pjevač.

Klikni na "like" i pridruži nam se na FacebookuFokus mu je trenutno isključivo na karijeri, te se nada da će u 2022.izbaciti novu jpesmu koju će publika zavoljeti, a kako izdavanje celog albuma iziskuje mnogo novca, Isak će sa tom idejom za sada sačekati.

Biće jedna ili dvije pjesme, valjda početkom godine. Skup je to sport koliko god se činilo ljudima da nije. Od kada sam u priči sa dobrim tekstopisicima i producentima, shvatio sam da to nije igračka. Treba to dobro i platiti ali zato se mora raditi- kaže pjevač.

(Express/Grand)

 

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Poznato zbog čega je Arteta izbacio Aubameyanga iz tima

Produžen rok za prijave na program stipendiranja Best of South East