in

PIŠU DA MI JE SVE OPROŠTENO: Jasmin Čaušević nakon što je završen “Brak na prvu”

Slatka-Tajna.Eu

Jasmin Čaušević  je u šou  “Brak na prvu” završio u braku sa Sanelom Novljaković i u prvoj emisiji nije bio oduševljen što su ga ljubavni stručnjaci spojili sa Sanelom, a zbog komentara koje je tada izgovorio svojoj supruzi gledatelji su bili šokirani i nije im bio na listi omiljenih kandidata. Jasmin i Sanela dali su šansu svom braku ali nije im uspjelo, a u showu se Sanela zaljubila u drugog kandidata. Jasmin kaže kako mu je život poslije showa isti i ljudi ga prepoznaju i od mnogih dobiva poruke podrške.

– Čak ima dosta onih koji mi pišu u smislu; sve ti opraštamo, ti si car, kralj, i te su mi najdraže, he-he. Ali ja radim s ljudima 20 godina, tako da mi nije neka nepoznanica sve to. Uglavnom, super se osjećam i gledam sve pozitivno – rekao je Jasmin za RTL.

Otkrio je i kako se nosio s brojnim negativnim komentarima o njegovom ponašanju u showu.

– Kad je krenuo taj negativni medijski efekt, komentari i sve, bio sam malo razočaran i potišten, ali ubrzo su počele dolaziti poruke i pozivi mojih prijatelja kojima sam zahvalan jer je to tada bilo ključno da isplivam. Ubrzo je to prošlo i bio sam novi veseli stari Jasmin. – rekao je i dodao kako se od kandidata iz showa čuje s Bernijem i Kikijem te se viđa s Mislavom. Na show ima samo lijepe uspomene, a ispričao je i kakav je njegov stav o Saneli.

 

– O Saneli mislim sve kao i prije, dobra osoba koja jednostavno malo luta s osjećajima, ali je dobra u duši i nije pokvarena ili zla, nego jednostavno kad nešto forsiraš, stalno ti klizi iz ruku. Želim joj sve najbolje i da se emotivno i ljubavno skrasi – iskren je bio Jasmin. Kazao je i kako je u šou ušao iz neke zezancije i najviše zato što je to bio eksperiment, a zna kako je Sanela  ušla iz puno ozbiljnijih namjera.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Intuicija mi je govorila da povučem ručnu i da ne zavlačim djevojku. Uglavnom, ništa lično, niti sam nešto negativno čuo o njoj, to su samo glupi tračevi – objasnio je Jasmin zašto je odlučio otići s vjenčanja u showu i zašto je skoro ostavio Sanelu. O promjenama na ljubavnom planu Jasmin kaže:

Postoji jedna osoba koja mi se sviđa i s kojom sam u kontaktu. To je sve na tu temu- zaključio je.

(Express/ Večernji)

 

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Dani Alves: Moramo se pomiriti se trenutnim stanjem i pokazati dobre igre u Evropa ligi

Sigurna online plaćanja za ugodne praznične i zimske dane