in

DRŽAO JE TRI DANA ZAKLJUČANU U PODRUMU: Isplivali šokantni detalji odnosa Miljane Kulić i Zole

Slatka-Tajna.Eu

Lazar Čolić Zola držao je Miljanu Kulić danima zaključanu u podrumu. Di-džej iz Dervente je pred ulazak u “Zadrugu” zvao svoju tadašnju djevojku da dođe kod njega  kako bi joj iznudio novac!

Pošto mu je donela “samo” 500 eura, Zola ju je danima kinjio i tjerao da spava u podrumu kuće njegovog druga.

Miljana je ludo zaljubljena u Zolu i spremna je sve da uradi za njega. Kada ju je ljetos pozvao da dođe kod njegovog druga u Doboj, odmah je potrčala. Rekao joj je da ponese pare jer su mu bile hitno potrebne za kocku! Kod sebe je imala samo 500 eura i to mu je i dala. Vikao je na nju: “Što si došla sa tako malo love?! Šta da radim sa tom sićom?!” Uzeo joj je taj novac, drugu je vratio dug od 100 eura, a ostalo je prokockao! Kad je shvatio da je ponijela samo 500 eura, tjerao ju je da spava u podrumu! Ona se svađala s njim zbog toga, ali nije htio da čuje da je pusti u kuću. Kljukao ju je nekim lijekovima da bi je smirio – kaže izvor.

Dok je Miljana bila omamljena u podrumu, Zola je uživao punim plućima:

 

– On je za to vrijeme odlazio da spava u kuću, izlazio je, bančio… Kockao se i drogirao. Miljana ga uopšte nije zanimala!Tek poslije tri dana pustio ju je, a ona se odmah vratila u Niš!- zaključio je.

Kulićeva ne krije da je prošlog ljeta potrošila sav novac na bivšeg dečka i još se zadužila.
Zola me je opelješio! Vratila sam njegov kredit od 20.000 eura, dugove za kocku i drogu, a tokom ljeta, dok smo bili u Doboju, stalno me je pritiskao da mu dam još novca. Zvala sam mamu da mi pošalje pare, ali ona nije htjela jer mi je dala dovoljno novca kad sam pošla! Zbog toga sam se zajmila na sve strane. Još imam dugove zbog njega! – kaže poznata Nišlijka.

(Express/Informer)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

EHF na sjajan način predstavio BiH pred Evropsko prvenstvo

Bubalo: Konjic će biti centar outdoor turizma u BiH / Bljesak.info