in

MIA AR: Do jučer nepokretna, a sad snimila novu pjesmu

Slatka-Tajna.Eu

Amira Mujačić publici poznata kao Mia Ar, poslije teških 18 operacija, dugogodišnje borbe za život, vraća se tamo gdje je stala. Ova lijepa pjevačica prije pet godina ostala je nepokretna, ali je uz pomoć dobrih I humanih ljudi ponovo stala na svoje noge.

-Ni tada nisam gubila nadu. Pobijedila sam bolest po ko zna koji put, i ponovo stojim čvrsto na svojim nogama, jača nego ikada. Sretna, zaljubljena i voljena sa čovjekom koji je zajedno sa mnom “izborio” ovu bitku i ostao uz mene do izliječenja. Mnogo sam mu zahvalna na svemu tome, što mi je bio podrška u najtežim trenucima moga života kada nisam znala hoću li uopšte preživjeti. Veliko hvala dugujem mojoj porodici, kolegama, menadžerima, novinarima i svim dobrim ljudima širom svijeta koji su mi pomogli i bili uz mene u najtežim momentima – priča nam kroz suze radosnice Mia Ar jer se ponovo uspjela uzdići iz pepela, poput feniksa.

Nije, kaže, pjesmi rekla zbogom. Pjesma je njen život.

-Zato za sve moje fanove uskoro ću objaviti jedan dobar cover kao i novu pjesmu propraćenu spotom. S nestrpljenjem čekam da ih moja publika čuje kako bih napunila svoju dušu – završila je Mia Ar.

Piše: Dž. H. M.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Njene riječi razaraju dušu: Zlata Petrović iskreno o životu koji je ravan hororu

U ponedjeljak stabilnije, ali i dalje razmjerno hladno i vjetrovito