in

HARI MATA HARI – Zbog karijere sam zapostavio porodicu, ali se ne kajem – Hayat Production

Slatka-Tajna.Eu

Pjevač Hari Varešanović, poznatiji kao Hari Mata Hari, otkrio je da nije ljubitelj prikazivanja pred sedmom silom. Oduvijek je u svom poslu volio čistu interakciju sa publikom sa bine, te ga nijedan medijski naslov nije poljuljao.

Imate onih izvođača i umjetnika, koji voli stejdž. Evo, recimo, Pavaroti. Ali da progovoriš riječ s njim, da uzmeš sekund intervjua s njim… Nema šanse. A bilo je i nekih mutih umjetnika koji su željeli da se promoviše na svaki način. Ja nisam takav, ja sam malo više vezan za muziku, priznajem – priča pjevač, pa dodaje:

Nikada nisam rješavao stvari u medijima. Nijedna laž nije doživjela demant od mene, jer je laž namijenjena da “zagrize”, kako se ono kaže – kaže Hari. Otkriva da ne zna odakle mu inspiracija za sve ljubavne pjesme po kojima je poznat.

O svom privatnom životu ne voli da govori, jer ga je, muzika učinila javnom osobom, kojoj se maksimalno posvetio.

Međutim, negdje na sredini puta svoje karijere shvatio koliko je nedostajao svojoj porodici, prenosi Blic.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Mislim da sam veoma malo dao, iz razloga što su moj posao, vrijeme, putovanja koja su veoma duga, tražili puno pažnje. Bilo šta da radiš, a posvećen si svom poslu, prirodno je da će svi ostali, na neki način, tebe manje imati. Tako da sam stvarno zbog svoje karijere zapostavio svoje, što je i logično, ali nisam se pokajao, jer nije to bila trauma, već sam shvatio da je to moj život, moja sudbina – iskren je pjevač, pa ističe da svoj život duguje svom ocu.

Istina je, zbog njega ne bih postojao. U ta neka doba, 60. godina, u sarajevskom porodilištu je bila jeziva zima, ja sam januarsko dijete. Mijenjali su grijanje, ne znam da li je bio kvar, ali je temperatura u sobama gdje su bile bebe bila ispod nule, baš minus! Moj tata je napravio fintu, donio je mami banane i narandže, mene stavio u kesu i ugrijao me – smije se Hari Mata Hari.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Inovativnim poslovnim modelima do povećanja konkurentnosti

Pročitajte proglas Nerzuka Ćurka: Pobunite se, sahranimo mržnju!