in

Dragana Mirković uživala na Jahorini u društvu kolega iz Južnog vetra

Slatka-Tajna.Eu

Folk zvezda Dragana Mirković je 2021. godinu maksimalno posvetila poslu, pa je bila vrlo aktivna na terenu, što se može vidjeti na brojnim snimcima i fotografijama sa solističkih koncerata širom Srbije, regiona i dijaspore.

Pored toga, ona se trudi da uživa u svakom trenutku, a da joj nijedno poslovno putovanje ne pada teško. Dragana je dva dana provela na Jahorini, a povod njenog odlaska bio je koncert na Balkan Music Festivalu, gdje je sinoć nastupila sa kolegama koji su nekada činili sastav „Južni vetar“: Šemsom Suljaković, Miletom Kitićem i Kemalom Malovčićem.

Dragana je spektakularnim koncertom zatvorila drugo festivalsko veče i samim tim oborila rekord u posjećenosti zajedno sa pomenutim pjevačima.

Pred sam nastup, folkeru je sačekalo desetine fanova ispred hotela u kom je odsjela, a kada se vratila sa večere izašla je i sve ih ponaosob ispoštovala, a onda se uputila u Olimpijski centar.

Na scenu je dočekana ovacijama, uz skandiranje njenog imena na sav glas.


U duhoj haljini, skockana od glave do pete, zapjevala je pesmu „Jeleni košute ljube“, ali na suho zbog tehničkih problema, koji su riješeni u roku od dva minuta.

Nastavila je da zvodi svoje najpoznatije hitove, a onda je sve članove Južnog vetra pozvala na binu sa kojima je izvela zajedničku pjesmu „Jači nego ikad“

(express/nova.rs)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Mostarci napravili bh. aplikaciju koja pomaže da budete prvi na Google-u

“Ova kriza nije etnička već sigurnosna, za to su odgovorni bh. lideri!”