in

Spektakl Južnog vetra na Jahorini: Čuvena ekipa plakala od sreće

Slatka-Tajna.Eu

“Sada smo k’o jedno opet, sad smo jači nego ikad. Mali je svijet, ne može nas rastaviti niko nikad”, pJevaju članovi nekadašnje legendarne grupe “Južni vetar” u posljednjoj pjesmi “Jači nego ikad”, koju su snimili dok su bili u punom sastavu kao čuvena petorka, prije smrti Sinana Sakića.

Nakon uspješnog koncerta prije dvije godine u Cirihu, pjevači su se opet sastali, a njihov susret zabilježen je suzama i emocijama. Povod njihovog okupljanja bila je manifestacija „Balkan Music Festival“ na Jahorini, a zahvaljujući švajcarskoj produkciji „Triple M“, legendarni izvođači sinoć su održali koncert koji će sigurno biti zapisan u istoriju muzike.

Kada su došli na Jahorinu, prvo su se sastali na večeri gdje su evocirali uspomene davnih dana, da bi se zatim pripremili za koncert.


Na scenu je prva izašla Šemsa Suljaković koja je dočekana ovacijama, a potom su koncerte ponaosob održali Kemal Malovčić, Mile Kitić i Dragana Mirković.

Na veliko oduševljenje mnogih, Dragana je u sred svog koncerta priredila spektakularno iznenađenje. Naime, folk zvijezda je na scenu pozvala svoje kolege da joj se pridruže i zajedno otpjevaju pjesmu „Jači nego ikad“.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Suze, ovacije i emocije bile su presudne, pogotovo nakon Draganog obraćanja publici da su tu pjesmu posvetili pokojnom Sinanu Sakiću koji je takođe učestvovao u stvaranju numere.

Prema našim saznanjima, ovo nije posljednji koncert Južnog vetra. Švajcarska firma „Triple M“, na čelu sa Mersedom Hadžićem, potrudiće se da se „Balkan Music Festival“ održi i u Srbiji, Makedoniji, Crnoj Gori i drugim gradovima, gdje će pored Južnog vetra nastupiti najpoznatija imena naše estrade.

(express/alo)

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Isprika talijanske Crkve nakon što je biskup rekao djeci ‘Djed Božićnjak ne postoji’ / Bljesak.info

Kolone automobila prema Trebeviću, put još nije očišćen