in

Poigrajte se s maštom: Dekorirajte najljepši praznični sto

Slatka-Tajna.Eu

Bliži nam se najljepši period godine – novogodišnji praznici uveliko kucaju na vrata. Svi se spremamo za dekoraciju doma, ali jedan detalj je veoma važan. Zato smo za vas istražili najpopularnije trendove kada je riječ o dekoraciji prazničnog stola. Za sebe pronađite inspiraciju i uživajte u praznicima.

Vintage stil

Ukoliko želite nostalgičnu prazničnu atmosferu, savjetujemo vam da svoj sto dekorirate u vintage stilu. Koristite stolnjak sa zlatnim dezenom, a postavite i prugaste salvetice, zlatne trake ili mašne, te nekoliko dekorativnih grančica, koje će vašem stolu dodati prazničnu čaroliju. Ova ideja je vrlo jednostavna i idealna za sve koji su u stisci s vremenom.

Priroda

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ukoliko ste skloni prirodnom izgledu i rustikalnom stilu, ova ideja će vam se itekako dopasti. Zelene grančice, šišarke i salvete u zelenoj boji bit će vam sasvim dovoljne. Ne pretjerujte s ukrasima, jer manje je više.

Klasika

Najčešća dekoracija prazničnog stola jeste ona „klasična“. To podrazumijeva da su crveni detalji neizostavni. Kad je riječ o dekoriranju stola, odaberite crvene ili bijele salvete koje ćete ukrasiti prazničnim ukrasima, tanjiri neka budu što jednostavniji i u bijeloj boji.

Šljokice

Vaš sto će odisati luksuzom i glamurom ukoliko mu dodate malo šljokica koje će se idealno uklopiti uz prazničnu trpezu i dati joj poseban praznični ugođaj.

The post Poigrajte se s maštom: Dekorirajte najljepši praznični sto appeared first on Azra Magazin.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

“Rusija će platiti strašnu cijenu, ako napadne Ukrajinu”

Nealkoholna bolest masne jetre i zašto je se bojimo