in

“Na Srbiju i Aleksandra Vučića treba da se izvrši ekonomski pritisak i to treba lobirati!

Slatka-Tajna.Eu

Ugledna profesorica u Americi, Bosanka Amra Šabić El Reyyes se u Centralnom dnevniku Senada Hadžifejzovića javila putem videolinka, a govorila je o aktuelnoj političkoj situaciji u BiH, ali i regiji.

“Želim da kažem kakva je to BiH kakvu želimo!

U BiH ne može biti rata bez učestvovanja i podrške Srbije. Ne trebamo gledati mirno ono što se dešava u BiH. Moramo lobirati da se izvrši ekonomski pritisak na Srbiju i Vučića! Moraju se prestati pomagati struje u RS-u!

Dodik je jedan beznačajan igrač, ali Srbiji je stalo da bude relevantna u sklopu globalnih dešavanja! Američka administracija treba i mora sankcionisati poteze u Srbiji koji podržavaju Dodikovu politiku. Samo tako se može pokazati da takvo ponašanje nije dopustivo! Ja već lobiram u SAD-u za to. Nije bitno samo sankcionisati Dodika! Nije Dodik jedini! Postoji kolektivna odgovornost u RS-u! Treba lobirati za sankcionisanje svih institucija u BiH koje donose odluke koje pozivaju na rat u BiH!

Jedini način da se umire tenzije je konstantno lobiranje da za sankcije.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Jedini način da se umire tenzije je konstantno lobiranje za sankcije. Moja ljubav i interes za BiH uključuju sve narode. Naši ljudi ne žele da ginu za politiku Milorada Dodika. Dodik samo želi osigurati da ne završi u zatvorskoj košulji. Svaki čovjek koji ima bar malo ljubavi prema BiH mora da se aktivira u lobiranju”, ustvrdila je ona.

Pogledajte njeno gostovanje.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Kraj impresivne serije: Maroko poražen nakon 28 utakmica

Kujica nije mogla sakriti uzbuđenje kad je nakon tri dana vidjela vlasnicu