in

VESNA RIVAS UPOZORAVA: Demoni su među nama

Slatka-Tajna.Eu

Magijska vjerovanja duboko su ukorjenjena. Razni vračarski obredi se koriste u različite svrhe, a upućeni tvrde da postoje bijele i crne vračare od kojih zavisi na koji način će se energija usmjeriti.

Jedan od najinteresantnijih rituala vlaške magije prema predanjima jesu i rusalje – žene koje padaju u trans da bi kroz njih govorili pokojnici.

Vesna Rivas pojašnjava razliku između crnih i bijelih vračara.

– Ja sam energosens. Bavim se proučavanjem energije i rodnog koda i sve je tu zapisano. Ako je Tesla mogao to da sabere u 369, šta sad, mi treba da izmislimo toplu vodu? Nalazimo se u karmičkim godinama, promjene su u toku, godina je petice, a ulazimo u šesticu. Ali ako ja mogu analizom rodnog koda da ti kažem šta će ti se desiti za 15 dana, a da ti se to desi, znači da tu nešto postoji. Mi pojedinci smo izabrani čitači energije i samo je bitno kako ćemo to koristiti. Od izvora dva putića, što bi rekli, može da se koristi i za dobro, ali i za loše. Vlaška magija nije najjača nego je najtajanstvenija. Vračare umiju da upravljaju energijom u smjeru koji vi želite. Mi to zovemo crne vračare. Dijelimo se na bijele i crne. Ja sam bijela. Mi smo stalno u ratu. Stalno jedni druge špijuniramo. Sve je ljudi moji molitva – kaže Vesna Rivas.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










SONY DSC

Dodala je da ne radi sa mrtvima.

–Ja ne radim sa mrtvima, radim samo sa živima, zato sam i bijela vračara. Volim da se gledam, volim da pričam, volim da je potkovano činjenicama. Čak i ono što je nedodirljivo, ja ću vam dati i pokušati da vam pomognem. Primjetili ste da crne vračare neće da se pojavljuju pred kamerama, neće da se slikaju, ali će da ubace nekog njihovog sa djelimičnim informacijama. Demončići su među nama, mi jesmo božja bića i jesmo stvoreni da radimo, činimo i stvaramo, ali ima i tih otpalih anđela, koji su napravili  front i kad kažu: “Bože” kako se Boga ne plaše?! Nemaju strah jer imaju drugog Boga, a to je Sotona. Oni će svašta pričati i svašta će pisati i daće vam informaciju, ali neće se slikati. Ja ne dolazim u kontakt sa tim zlim silama da se ne bi pokrenuo rat. Zašto bih ja to radila – rekla je.

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Mikel Arteta glavnu zvijezdu poslao kući: Isključio ga za današnji meč sa Southamptonom

Otvorena Izložba djela s 8. međunarodne likovne kolonije Tomislavgrad-Blidinje / Bljesak.info