in

U kombinaciji svako veče s drugim djevojkama, čuje se i buka: Komšije ocrnile Saleta Tropiko!

Slatka-Tajna.Eu

Domaću javnost prošle nedjelje je iznenadila vijest da se poslije deset godina braka razvode Jovana Pajić i Sale Cvetković, međutim, ako je suditi po njihovim komšijama, tu mjesta senzaciji nema.

Kako tvrde, pjevač se navodno u posljednje vrijeme ponaša kao momak, dok je “Zvezda Granda” posvećena djeci i porodici, piše Svet.

– U početku su stvarno važili za skladan par. Lijepi, srećni, nasmijani, porodični. Što se kaže, porodica za primjer. Međutim, on se u međuvremenu promijenio, nekako je izgledao i ponašao se kao momak, ako me razumijete. Nismo se iznenadili kad smo čuli da se razvode. Joka je sa djecom otišla kod svojih, ako sam dobro razumjela, dok je on ostao u zajedničkom stanu.

– Često viđamo neke cice da dolaze, čuje se povremeno i buka. Da li prave žurke, šta li rade ne znam, svaku noć neke druge. Možda su mu te djevojke drugarice, možda kombinacije, samo oni znaju kad se zatvore u ta četiri zida šta rade. Pričaju za njega da je švaler, voli žene, mada meni tako ne izgleda. Dobro sad, šta ga briga, opet je slobodan, ali grehota je zbog one dobre djevojke da je sve propalo – zaključuje komšinica za Svet.

Sa druge strane, o razlozima razvoda ovog nekada idiličnog braka malo se zna.

Podsjetimo, Sale Tropiko oglasio se za Kurir i rekao da je razvod njihova zajednička odluka.

“Kao što je i Jovana rekla, tačno je i apsolutno nema mjesta nikakvom senzacionalističkom pristupu, jer je cijela ova priča i odluka samo naša, kao što je bio i naš brak od samog početka. U skladu sa pomenutim, zbog mira i normalnog odrastanja naše djece, u kome ćemo podjednako učestvovati i ubuduće, ovo će biti moja jedina izjava na ovu temu. Hvala na razumijevanju”, rekao je pjevač za Kurir.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










ekskluziva.ba


Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Apple na putu da dostigne vrijednost britanske ekonomije

JASMILA ŽBANIĆ PROGLAŠENA NAJBOLJOM EVROPSKOM REDITELJICOM: ‘Zahvaljujem se ženama Srebrenice koje su glas mira u Evropi…’