in

SVADBA ZA MALI BROJ LJUDI: Ecija Ivušić i Goran Belošević sve isplanirali

Slatka-Tajna.Eu

Voditeljica Ecija Ivušić i bubnjar benda ‘Pravila igre’ Goran Belošević nedavno su se zaručili. Goran je tada osmislio čitav scenarij kako bi ljubav svojeg života zaprosio u bajkovitom talijanskom dvorcu.Zaručili su se nakon samo šest mjeseci veze, no kažu kako to uopće nije važno jer imaju osjećaj da se znaju čitav život.

– Mene pitaju neki ljudi, šest mjeseci i zaručili ste se? Da, ali vrijeme je relativan pojam. Ja sam  bio u vezi devet godina što nije rezultiralo ničim, a ovo traje šest mjeseci i kao da se znamo cijeli život i ja nekako nemam osjećaj kao da je ikada bila neka osoba prije nje kraj mene – rekao je Goran za InMagazin. Goran je svoju djevojku iz snova odlučio zaprositi u dvorcu u Firenzi. Kako ga ne bi razotkrila, osmislio je cijeli poslovni put, a nju je zamolio da ide s njim kao pratnja. Iako je priznala da joj se tada nije dalo putovati, bilo joj je žao odbiti ga.Sve su laži ipak dovele Gorana do njegovog cilja, a govorom je potpuno šokirao Eciju.

On je meni rekao da mi laže već mjesec dana. Ja sam pomislila u tom trenutku ‘sad kad je neki psihopata, kad ima neku ženu u drugom gradu, nemam pojma, ima ženu i dijete’ i počela sam se tresti. Kad je rekao ‘digni se’ onda mi je bilo sumnjivo i onda je kleknuo i zaprosio me, ali ni toga se ne sjećam zato što sam ja u tom trenutku počela jecati – ispričala je Ecija.

Goran je tada na prst Eciji stavio skupocjeni prsten s luksuznim princess cut dijamantom, za nju posebno izrađenim u Belgiji. Uskoro se par uselio u zajednički dom, a čeka ih još samo planiranje vjenčanja, a planiraju ga održati već u jesen iduće godine.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– Ideja nam je stotinjak ljudi maksimum, najuži krug obitelji, prijatelja, VIP vjenčanje – kažu za InMagazin.

(Express/24sata)

Comments

Komentariši

Loading…

0

What do you think?

Dragana Mirković uživala na Baščaršiji!

Bosnian Serb entity MPs adopt conclusions on withdrawal from state institutions